Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kura Rossolini

Nachalne brzydule

Polecane posty

Gość Kura Rossolini

Brzydkie kobiety nigdy nie powinny podrywać facetów bo są tylko żałosne jak to robią. Czekać, może sie jaki ślepak zlituje, ale same nie róbcie pierwszego kroku bo tylko jesteście żałosne i irytujące

Gość a jeszcze jak
sa grube to wogole porazka :-o takie to wogole nie powinny podrywac facetow bo przynosza im wstyd ze taki kaszalot do nich wogole podchodzi :-o

Może jeszcze je trzymać w izolacji, co??? Aż nie wiem co można na taki debilizm odpowiedzieć... Zapodaj swoje zdjęcie, a zobaczymy i ocenimy czy nie podlegasz kategorii, którą tak negujesz.

Gość apokalitpunia
to samo moge powiedziec o brzydalach ktorzy za mna laza..jak wogole taki ma tupet startowac?

Gość ksieżycowewłosy
"brzydka" to pojecie wzgledne ograniczona kobito!!! Jeden gustuje w okrąglejszych kształtach-a propos-,dlaczego sądzisz ze dziewczyny grube sa brzydkie??? ja tu nie mówie o wadze typu 100 kg,ale duza rzesza kobitek przy kosci ma piekne rysy twarzy,włosy i mnóstwo czaru.... Inni wola szczyplutkie panie,tez nie mozna generalizowac i wśród takich tarfija sie piekne i takie sobie.... TO INDYWIDUALNA RZECZ KAżDEGO,jeden woli kolekcjonowac znaczki a inny puszki po piwie a Ty kobito powinnas sie leczyć

Gość bosze co za głupi temat
Nie ma brzydkich lasek! Jak już to faceci mogą być niscy i nieatrakcyjni! I tacy faceci nie powinni podrywać lasek!!! Nawet brzydkich !!!

Gość nie wiem 23
faceci lubia komplementy, nieprawdaz? mowicie, ze facet na kosci nie leci? a moze mieso na nich tak :)

Gość Ja tam lubię
A ja tam lubię jak mnie podrywają grube lub tzw "kaszaloty" lub jedno i drugie w jednym. Może nawet słowo podrywają jest na wyrost, bo podchodzą i się o coś pytają, autobus, godzinę drogę. No ale ja nie jestem fajny ani ładny i mam niską samoocenę, to cieszę się jak jakakolwiek kobieta zwróci na mnie uwagę. Tylko że zdarza się to raz na rok, dwa albo i rzadziej.

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiecie co ja podobno brzydka nie jestem podobam się wielu facetom ale mimo to nie bywam nachalna wobec facetów raczej wolę jak to facet przejmie inicjatywę tzn tak ja tam sobie mogę popuszczać oczka pouśmiechać się ale potem wolę czekać bo w sumie podobno brzydka nie jestem ale to czy się komuś podobam czy nie to sprawa gustu jestem szczupła ale niska nie każdemu podobają się niskie dziewczyny i ja to rozumiem jestem brunetką a są tacy co wolą blondynki czy szatynki i to też rozumiem także jak widzę że nie jestem w faceta guście to odpuszczam właśnie po to żeby nie wychodzić na jakąś zdesperowaną pannę swój honor mam i jak widzę że facet nie jest zainteresowany to sobie daję spokój a

Gość ejbisi
A ja wam powiem że BARDZO czesto te najwieksze brzydule łapią najprzystojniejszych facetów... nie wiem jak one to robią, a ładne inteligentne pewne siebie dziewczyny zostaja same. Znam takie przypadki osobiscie i za cholere tego nie rozumiem. Chyba po prostu musi byc rownowaga w przyrodzie bo jak by sie tylko ładni z ładnymi żenili a brzydcy z brzydkimi to by sie wytworzyly dwie rasy ludzi :P

Gość a co to za dziura
hmm ja jestem niebrzydka, ale nawet nie mogę tego powiedzieć otwarcie na kafe bo zaraz plebs mnie zjedzie że jestem zarozumiała i zapatrzona w siebie:P a więc tak, facetów najlepiej poderwać rzucając spontanicznie szczery komplemnt;) jak stałam z przyjaciółką (ona też jest ładna) na światłach,ona zobaczyła przystojnego kolesia i od razu tekst do mnie "ale fajny towarek" a ja: nooo wymiata" a ten przystojny koleś to słyszał, uśmiechnął się i zaprosił nas na piwo:) a było na co popatrzć i komplementować :classic_cool:

Gość towarek
Facet słyszy na ulicy od lasek "ale z niego niezły towarek" i zaprasza je na piwo. Żenada, pewnie blondi barbie i goguś quasi pedałek. Warci jesteście siebie, ale może to i lepiej że nie wychodzicie poza swoje kręgi.

Gość niewinny do tego
a moze to tylko flirt??