Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neronero

NERO!! Pomozcie, bo zaraz odstane kurrrrrwicy!!

Polecane posty

Gość neronero

Sciagnelam sobie pewien kurs. Rozpakowalam go i zapisalam na dysku. Plik mial koncowke ISO. Potem nie wiem czy dobrze zrobilam, ale w Nero zamienilam ten plik na Nero Disc Image. Co ja mam zrobic, aby wreszcie moc otworzyc ten kurs?????????

Gość noc kupały na klatę
wypal ISO na płytkę i zaisntaluj

Gość neronero
Ale jak to zrobic?? Zgralam to ISO na plyte i nadal na plycie mialam to cholerne ISO, a jak probowalam uruchomic plytke, to wlaczal mi sie sonic:O

Gość neronero
Co mam w takim razie w Nero wybrac?

Gość neronero
Ale jak tak robie, to Nero kaze mi wskazac miejsce na zachowanie pliku i nagrywa mi ten obraz na komputer, nie plyte!

Gość neronero
Teraz w komputerze mam ten plik w formacie ISO i jako Nero Disc Image. Moze zgrac ten disk Image na plyte?

Gość hehe jakie lamerstwo
Nagrałaś sobie plik obrazu na płytkę i się dziwisz, że nie działa? Szczyt lamerstwa.

Jak na komputer? Nie rozumiem. Jak wchodzisz do Nero, zamknij kreator nowej kompilacji i wybierz z menu to co pisałem wcześniej. Powinno nagrać.

Gość neronero
zrobila dokladnie tak: Recorder----Burn Image---wybralam plik ISO----pojawila sie tabelka z roznymi opcjami, nacisnelam przycisk BURN----pojawila sie tabelka: Save image file, gdzie trzeba wybrac miesjce na dysku, aby zachowac. Probowalam wybrac E, czyli plyte, ale tak nie mozna.

Gość neronero
Teraz wybralam Save IMage z Nero Express i moze sie uda, bo nie poprosilo mnie o wskazanie miejsca na dysko do zachowania.