Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilipuuutkka

CZy musze mowic facetowi ze jetsem dziewica?

Polecane posty

Gość lilipuuutkka

Gość Dop*****lam dziś każdemu
powinnaś

Gość lilipuuutkka
czemu? w koncu to moja sprawa nie wiem po co mu to jeszcze sie wystaszy

Gość qwuhfg8
to czemu pytasz idiotko :O

Gość qwuhfg8
nie mów. wyrucha cie jak kurwe a potem będziesz plakać na kafe że masz rozdmuchane cipsko

Gość lilipuuutkka
bo tyle razy sie pisze ze dziewczyna powinna ale po co ... co to zmieni? ze on bedzie wiedzial

Gość qwuhfg8
potraktuje cie deliktaniej bo bedzie wiedzial że to twój pierwszy raz. ja nie moge. jak mozna byc taką debilką? :O

Gość dura lex...
oczywiscie! jezeli jeszcze tego nie uczynilas to mozesz miec problemy! zgodnie z paragrafem 4. ust. 57 Konstytucji Rzeczypospolitej masz na to tylko 7dni roboczych od daty poznania!

Gość smutny ony
haha nie no żal.. :-O :(

Gość qwuhfg8
takze decyzja nalezy do ciebie

przyłączam się do qwuhfg8

wie co mówi

Gość pytajaca inna
a jak nie powie to jest rownoznaczne z tym ze ja wyjebie jak kurwe tak? bo pomysli ze jest doswiadczona? co za glupoty piszecie!!!!!!!!!!!

Gość qwuhfg8
o jezu a nie mozesz powiedzieć? :O stanie ci sie coś? :O

Gość jazda na całego.....
pojebani jesteście i tyle

No jeśli masz więcej niż 25 lat, an ie daj Boże powyżej 30 i jesteś dziewicą, to powinnaś mu o tym powiedzieć - przede wszystkim dla swojego dobra. Mało która dziewczyna powyżej 25 roku życia jest jeszcze dziewicą, więc warto by facet o tym wiedział, by podczas Waszego pierwszego razu nie było niespodzianek (niemiłych).

Gość lilipuuutkka
Spostrzegawcza dziewczyna ---> co ma wiek do tego? i jakie to moga byc te niemile niespodzianki? zaczynam sie bac i jakos juz mi sie odechcalo seksu wystaszyly mnie wasze odp jakby to bylo cos starsznego....

No przecież napisałam wyraźnie. Jest o wiele więcej dziewczyn dziewic w wieku 18 lat jak w wieku 25 lat, prawda? Zdecydowanie dużo mniej. No a chodzi o to, że podczas seksu przy pierwszym razie, zazwyczaj trzeba przerwać błonę dziewiczą. No i czasami jest to bolesne, no i krew też poleci. Im dziewczyna starsza, tym generalnie bardziej jest to bolesne. Nie chcesz chyba, żeby podczas Waszego pierwszego seksu facet się przestraszył, że Ci krzywdę zrobił, jak zobaczy krew. Albo żebyś zaczęła krzyczeć z bólu, żeby przestał. Potem on może mieć uraz do seksu z Tobą (a Ty do seksu z nim).

Cos strasznego co tutaj sie wypsuje po prostu az ciarki czlowieka przechodza nie sadzilem,ze kobiety takie teksty potrafia walic,ale no coz jestem jeszcze chyba troszke za mlody i nie wiele widzialem. Straszne po prostu straszne a ja chcialem sie tylko spytac czy seks w pociagu jest jak najbardziej ok??

nie musisz mówić jak nie chcesz a powiem ci że wolałbym wiedzieć z prostego powodu żeby nie zrazić cię do seksu jeśli o to chodzi ale jeśli twój chłopak też jest praw.... to nie musisz

Nie nie ja nie mam dziewczyny tylko tak sie spytalem czy to w ogole byloby oki. No dobrze to ja sobie juz ide.

Gość taka prawda ona
gdyby to byl jej chlopak to juz dawno by o tym wiedział.. 🖐️

Gość uswiadamniaczka
oczywiście im więcej się ma lat, tym mniej boli, bo błona z wiekiem narażona jest na uszkodzenia związane z wykonywanymi ćwiczeniami, ruchem, stosowaniem tamponów, badaniami itp. z wiekiem mniej boli powinnaś chłopakowi powiedzieć przynajmniej przed współżyciem, będzie delikatny, a to jest naprawdę ważne przy pierwszym razie

Gość Znajaca sie
Nieprawda, z wiekiem błona dziewicza robi się coraz grubsza i jej przerwanie jest dużo boleśniejsze.

Gość prezes 13
witaj lilipuuutkka w zwiazku z tym,ze to ja wczoraj zapytalem Cie,czy twoj chlopak wie ze jestes dziewica,poczuwam sie do wyjasnien. pytanie o to na forum ogolnym wywolalo jak zwykte burze,ale tym razem widze,ze w twojej glowie! nie powinno odechciewac sie Tobie sexu! jesli jestes pewna ze to TEN,powinien o tym wiedziec. juz po Jego reakcji poznasz,czy to wlasnie ON-ten ktory zasluguje na przezycie tak pieknego uniesienia. czuje ze podchodzisz do tego bardzo powaznie(mialas kilku,ale nie dalas im wianuszka)wiec powiedz mu o tym