Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qba_wawa

stosunki miedzy kobietami i mezczyznami

Polecane posty

Gość qba_wawa

Witam, trafiłem tutaj przypadkiem szukając w sieci odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Od jakiegoś czasu spotykam się z pewna kobietą, na drugim spotkaniu (u niej w mieszkaniu) intensywnie całowaliśmy się i pieściliśmy (do niczego większego nie doszło).... :) W jakieś 2 dni później chciałem sie umowić z nią na kolejne spotkanie. Napisała mi wówczas, że wszystko sobie przemyslała i że nie jest gotowa aby być z kimś w związku i żebyśmy pozostali na stopie koleżeńskiej. Co mam w takiej sytuacji robić? Czy ona potrzebuje więcej czasu na to? Czy może rzeczywiście nie chce? Dodam że widać było po niej ogromne zainteresowanie moją osobą... To możliwe żeby zainteresowanie tak szybko zniknęło? Mam nadzieję ze opisalem to w miare dokladnie. Prosze Was o pomoc.

Gość fdssfghdss
co masz robic? bądź jej kolegą i tyle, nie dobieraj sie do niej, proste

Może rzeczywiście potrzebuje więcej czasu nic nie wiadomo....może jest po nieudanym związku i teraz się troszkę waha....trudno powiedzieć....

Gość sania88
juz tak czasem bywa.byc moze jest z kims w stalym zwiazku a to bylo tylko takie chwilowe.postaraj sie z nio o tym szczerze pogadac tylko zbytnio nie naciskaj .kobiety tez czasem traktujo facetow powierzchownie:)

Myślę, ze szczera rozmowa z nią będzie odpowiedzią na Twoje nurtujące Cię pytanie....

Gość qba_wawa
Mam rozumieć że ta furtka to jej odpowiedz o stosunkach koleżeńskich? W takim razie chyba porozmawiam z nią o tym na początku przyszłego tygodnia... A doradźcie mi drogie Panie w jaki sposób udowodnić jej że rzeczywiście mi na niej zależy (bo tak jest), a nie jest to jakieś przelotne zauroczenie.... Mówienie teraz co do niej czuje chyba mija się z celem? Mam racje?