Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellinea mix

Prawdziwy mezczyzna to facet z klasa i kasa, nie sknera i bardzo przystojny

Polecane posty

Gość bellinea mix

Facet ktory potrafi sprawic ze kobieta poczuje sie jak ksiezniczka. Zapewni jej wszystko na co bedzie miala ochote i nie bedzie oczekiwal rewanzu ze strony kobiety. Facet ktorego stac na wszystko i na wakacje nie jezdzi nad Baltyk a np do Meksyku ;-) A przede wszystkim to facet ktory nie kaze dziewczynie sie odchudzac :-p

Gość by54r
opis pasuje do co drugiego meksykanca :P

Gość zajebiscie naprawde
żyj i śnij dalej:D

Gość pacynkowy
"Zapewni jej wszystko na co bedzie miala ochote i nie bedzie oczekiwal rewanzu ze strony kobiety" dowcip miesiąca :))

Gość starkeLady
Wypisz wymaluj to niejaki bawidamek komiczne Chętne panie proszone są o zaczernienie,wysłanie swoich fotek na adres prawdziwego mena -komiczne i powinny uzbroić się w cierpliwość oczekując na jego odzew-cudowne foto super przystonego inteligencika z klasą i kasą.

Gość xcvxvc
nie prawdziwy mezczyzna, a frajer jakis. "A przede wszystkim to facet ktory nie kaze dziewczynie sie odchudzac " a po tym wnioskuje, zes wieloryb?

ojej jakie komentarze...zapomnialam, ze wszystkie wspaniale zwiazki tworza idealnie cudni panowie i panie idealne rownie...a reszta to ot takie nic..ale jedno przyznam...troche wypaczone pojecie pana..zwiazku...bo wychodzi na to ze bierzesz a nie dajesz...ot ciesz sie chlopie ze jestem? niewazne jaka jestem?eeee...przegiecie... mam przyklad takie zwiazku...gdzie facet daje daje daje...a ona tyje lezy nie dba o siebie i nic nie robi...

Gość mam tak samo sknerusa
marzenia się raczej nie spełniają autorko :( każda o tym marzy a dostaje od losu brzydala i sknerusa

Gość poświąteczna
Prawdziwy facet to ten ,który nie wstydzi się łez.

Gość SPKMB
Trzydziestolatka? A Ty bardziej lubisz wczasy krajowe, czy zagraniczne? Jeśli o mnie idzie, mogę się dać zaprosić. Nie jestem bardzo wymagający. Możesz mnie zabrać na dwa tygodnie w Tatry.