Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue ble

Czy już pora na taki wózek?

Polecane posty

jak dla mnie tak. ja moja wozilam w spacerówce-parasolce rozlozonej na plasko jak miala coś 4 miesiace.

ja benia woziłamw spacerówce jak miał 4,5 miesiaca tyle że w mikado oxford wózku jak miał 8 miesiecy jezdzi w tym wózku i go uwielbia

Gość blue ble
tak właśnie myśle i chyba dziecku krzywdy nie zrobię wożąc je w tym wózku, tym bardziej że już takie upały a w gondoli ma gorąco.

ja mam BD ale troche inny model i na nim pisze ze od 6 mcy,ale mysle ze jak bedziesz rozkladac na plasko to maluszkowi nic nie bedzie

Gość blue ble
No na moim też jest napisane że od 6 miesiąca, ale jak go rozkładam na leżąco to nie widzę przeszkód aby wozić w nim 5miesięczne dziecko:O

Gość babki
ja zaczelam synka wozic w spacerowce jak mial 7 miesiecy ale to ze wzgledu na pore roku. maly urodzil sie jesienia a wozkiem wyjechalam wiosna. mysle ze 5 miesiecy to juz poras na taki wozek.

ja przesadziłam malego do specerówki jak mial 3,5 miesiaca, tylko ze on jest duzy i byl do niej akurat. Rozkładałam ja na półleżąco i jezdził przodem do mnie, a tyłem do kierunku jazdy, widział mnie i czuł się bezpiecznie.teraz kupuję parasolke i mysle ze przesadze go jak bedzie miał 5 i pół albo 6mc. mysle o takiej bo jest mała i ładna tylko musimy jeszcze pojechac do sklepu i przymierzyć bo najważniejsze zeby synek sie w niej dobrze czuł:) http://www.bosch-agd.pl/?5=WLX24460PL&26=6537