Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasnotaa

mam zbyt ciasna pochwe wieksze penisy nie dla mnie !!!!

Polecane posty

Gość ciasnotaa

mam chyba jakas wadliwa bo zbyt ciasna pochwe były chłopak miał przecietnego penisa a i tak na poczatku nie mogł wlozyc ( on prawiczek i ja dziewica ) a jak juz pozniej był y stosunki to czułam czesto lekki bol teraz mam nowego faceta i okazło sie ze ma duzego i ja juz sie boje ze z sexu nic nie wyjdzie bo poprostu on sie we mne nie zmiesci albo mnie rozerwie :-O

głupoty opowiadasz. Przygotuj beczke łoju przed bzykankiem, koko dżambo i do przodu! ;] . Dzieci też nie biorą sie z kapusty, tylko właśnie z tego małego otworku.

Gość Ten sam problem.....
mam ten sam problem. pierwszy raz przezylam 5 lat temu, przez ten czas caly czas mialam jednego, tego samego partnera. Czyli regularny seks przez 5 lat, a mnie nadal boli, mimo ze penis ukochanego jest sredni, 16cm i nie jakis tam super gruby, przecietny. nawilzona jestem zawsze doskonale , a mimo to wciaz odczuwam bol przy stosunku... Tak juz czasem bywa.... A i zeby nie bylo z budowa mojego ukladu rozrodczego wszystko, ok, potwierdzilo to 4 roznych ginekologow. Zdarzaja sie takie ciasne i krotkie pochwy

Gość i to jest dowód na to
że nie ma zbyt małych fiutów- po prostu kobiety, które pragną wielkich pał, mają cipska jak wiadra. Ot co.

Gość Jupijej
Mój chłopak jest bardzo hojnie obdarzony przez naturę,a ja jestem malutka,szczuplutka...:/ ale radzimy sobie jakoś. Na początku bywało niezbyt przyjemnie,może dlatego,że byłam dziewicą,ale teraz z każdym razem jest trochę lepiej,szybciej się rozluźniam. Powoli,powoli,może u Ciebie też tak będzie

Gość oj bo nie wytrzymam
19:09 i to jest dowód na to że nie ma zbyt małych fiutów- po prostu kobiety, które pragną wielkich pał, mają cipska jak wiadra. Ot co. Ot i kolejny fistaszek sobie humor poprawił i samoocenę obrażając normalnie zbudowane kobiety. Pompkę sobie kup. Takie ciasne pochwy to margines. Normalne kobiety potrzebują normalnej wielkości penisów a nie takich w rozmiarze baterii R6

Gość paprota
no własnie tez mam ten problem , boli , w niektórych pozycjach sex jest niemożliwy np. na pieska starsznie boli

tez jestem za wychowaniem sxualnym! bo jak czytam co coniektorzy tu pisza to zalamka:o

Gość ten sam problem...............
Elmirka, tylko ze niektorzy maja naprawde taki problem, pisalam juz w poscie powyzej, 5 lat regularnego seksu z 1 partnerem i caly czas bol.......... Pozycja na pieska? niby fajna... ale boli jak nie wiem, wiele pozycji odpada w moim przypadku........... Niestety, wcale nie fajnie byc takim ciasnym:)

ja tez mam ten problem:( bylam z chlopakiem 2 lata i za kazdym razem bolalo:( troche dziwne bo po rozdziewiczeniu (:P) mogl nawet wlozyc 3 palce, a pod koniec naszego zwiazku o 2 palcach moglam pomarzyc bo bolalo niezmiernie:( czasem tampona nie moge wlozyc bo boli:( sama raz probowalam wlo0zyc 2 palce, to tylko opuszki wchodza o dalej nie da rady:(

Gość tomAsvhdsgbcfhn
Dzieje sie tak dlatego poniewaz wczesniej trzeba poryckac w paluszkami w muszelce zeby miesnie sie rozkurczyly. Jejciu dzieci ze wy takich rzeczy nie wiecie

Gość fsafdsgrfg
Marna prowokacja jakiegoś małego fiutka. :D

Gość sprytny:)
Wsadź sobie ogórka lub kabaczka...rozciągniesz się i potem będzie już ok :)