Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia 22*

Wyglad ____a charakter!!!

Polecane posty

Gość niunia 22*

Dlaczego ludzie oceniaja po wygladzie? Otoz jestem atrakcyjna(czytaj ladna)..oczywiscie nie idealna(bo sa rzeczy ktore mi sie u siebie nie podobaja)na co pewnie inni uwagi nie zwracaja..no ale..wiekszosc ludzi ocenia mnie po wygladzie...mysla ladna to pewnie i pusta..nic w glowie tylko ciuchy i kosmetyki..no i imprezy i faceci rzecz jasna..a potem im szczena opada ze jestem inna..ze mam cos w glowie jestem inteligentna i mozna mi zaufac..ze mozna pogadac ze mna o wszystkim..ze mam inne wartosci niz puder i miniowka..staram sie pomoc jak tylko moge..itd.. a dodam ze nie wygladam jak barbi..nie mam farbowanych blond wlosow..nie chodze na solare..nie nosze tipsow..nie robie ostrego make upu..i nie chodze z zadartym nosem.. I taki glupi stereotyp ze ladna=pusta..

Gość z checia ale nie wiem
twoj nick mowi sam ze siebie ze jestes pusta :D

Gość niunia 22*
nick niunia mowi ze jestem pusta?no chyba snisz sobie czlowieku..to od imienia nina sie wzielo..zreszta nie wazne

tak snie sobie NIUNIU

widocznie sie zachowujesz jak pusta, nie am takiego stereotypu jak ładna=pusta tylko zachowuje sie jak pusta=pusta

Gość niunia 22*
zainteresowania..kino..muzyka..psychologia..pedagogika..pilka nozna..

Gość niunia 22*
wlasnie nie zachowuje sie jak pusta..

no a skad ty to mozesz wiedziec? wychodzisz czasem ze swojego ciala i sie obserwujesz? XD

ty chcesz sie na sile dowartosciowac..po co piszesz nam-ludziom,ktorych w ogole nie znasz jaka to jestes super pomocna i inteligentna... po co chcesz nam to udowodnic... ;/

Gość Strasznie oryginalne
zainteresowania...

Ja szczerze mowiac tez nie mialam nigdy takiego problemu by ktos mnie uwazal za pusta z racji mojego wygladu. Moze weszlas w zle towarzystwo, moze sprawiasz takie wrazenie...nie wiem. Ja nigdy nie mialam takich problemow.

Gość niunia 22*
nie ..pytanie jest dlaczego ludzie oceniaja po wygladzie..a Wy oczywiscie juz musicie po mnie jechac..a prosze bardzo//jak Wam ulzy..

Gość jane doe.
Widocznie musisz zachowywac sie jak rozpieszczona "niunia". Taki stereotyp nie istnieje. Ludzie ocenia sie po ich zachowaniu. Ja tez znam panienki, ktore nie wygladaja jak typowe barbie, ale zachowuja sie wlasnie i tak.

Gość jane doe.
*Ludzi, wlasnie tak

Gość niunia 22*
a jakiez mam miec zainteresowania?kiedys byly to tez tance towarzyskie..ale mialam kontuzje i nici z tego

no dobra wzielam taki maly samochodzik i pojeździłam ci po brzuszku? i jak czułaś gilgotki? ja mam straszne łachotki na brzuszku:D

wlasnie czy ludzie naprawde oceniaja po wygladzie? a nie po zachowaniu?

Gość niunia 22*
no to moze w takim razie opiszecie mi zachowanie "pustej"

Gość niunia 22*
nie czulam gilgotek..;( ale tez mam;)

zachowanie puster pewnie twoje, bo na sile udowadnidasz,ze nie ejstes

Gość niunia 22*
i co teraikt nie jest taki madry stwierdzic jak sie pusta zachowuje?nagle kazdy zamilkl?

no jezeli mam kogos kogo pierwszy raz na oczy widze i powiedziec, ze jest ten ktos pusty (tak wiem jestem zuą kobietą) to to bedzie przeklinająca dziewczyna, mowiaca takim zarozumialym tonem o rzeczach takich jak to ze jakaś tam kolezanka miala mega brzydka fryzure "no a ta kurwa to miala takie siano na ryju ostatnio myslalam, ze ją rozjebie", wyobrazam sobie jeszcze, ze zuje gume i chichocze jak doda;p

Gość jane doe.
Trudno to opisac, ale chyba kazdy wie jak sie zachowuje i co mowi, pusta lala. Jezeli nie ubierasz sie jak Doda, a ludzie mimo to maja cie za pusta, to znaczy, ze musisz zwrocic uwage na to jak sie wyslawiasz, co mowisz. Sama jestem bardzo ladna, mam takie kolezanki i nikt w zyciu nie powiedzialby, ze jestesmy puste, bo na takie nie wygladamy i sie tak nie zachowujemy.

Gość niunia 22*
mrau i wlasnie od twojego stereotypu odchodze..nie przeklinam..a na dode patrzec nie moge i te jej durne teksty..nie jestem zarozumiala.. i dziwne ze jak ktos mnie blizej pozna to juz sie taka pusta nie okazuje..

a najlepsze jest to, ze jak sie taka pusta pozna to zazwyczaj jest to bardzo madra ale jeszcze bardziej zakompleksiona dziewczyna, przynajmniej ja takich duzo znam

dodzie mówimy STOPPPPPPPP ps...heheheheh jutro gra w czestochowie z zespołem disco polo AKCENT rany.....jak sie ciesze....pozbede sie pomidorów zgniłych z parapetu