Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia 22*

Wyglad ____a charakter!!!

Polecane posty

Gość jane doe.
piszac w swoim poscie o niuni, nie zauwazylam, ze masz taki nick:O to tez o czyms swiadczy...

Gość niunia 22*
akurat niunia na mnie moja mamula mowi..

jane doe napisala bardzo dobrze:)) Przypomnialo mi sie, ze na studiach mialam tez kolezanke o bardzo ladnej urodzie. Nie byla wcale pusta, kto ja dobrze znal wiedzial iz jest inteligentna dziewczyna i dobra studentka niestety to moglismy stwierdzic tylko my, ktorzy znalismy ja "od podszewki". Ktokolwiek nowy, obcy nie mial mozliwosci tego powiedziec bo na jakichkolwiek spotkaniach czy imprezach zachowywala sie jak glupia lala. Stwarzala wrazenie jakby byla jakas flirciara, strasznie glosno sie smiala, flirtowala z prawie kazdym facetem, niby o czyms tam gadala a tak naprawde to zachowywala sie prowokujaco. I mimo, ze byla porzadna dziewczyna to dziala przyciagajaco na takich facetow co ja chcieli tylko na jedna noc a od tych porzadnych a moze bardziej spokojnych odpychala swoja postawa. I tez potem narzekala, ze kazdy ja ocenia tylko po wygladzie.

Gość niunia 22*
tyle ze ja sie tak nie zachowuje..owszem nie jestem niesmiala..ale ja sie uwazam za normalna dziewczyne..