Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dudka.....

CZy przyjelibyscie taka prace? pomocy!!!

Polecane posty

Gość dudka.....

chodzi o staz 6mc ja po mgr 25 lat ubiegam sie o staz... w tej instytucji okazalo sie ze osoba ktora bedzie moja "opiekunka" podczas stazu jest dziewczyna 22 lata nie ma nawet licencjatu..troche glupio co o tym sadzizice?

Gość comtessa
ale pewnie ma doświadczenie, tytuł magistra to nie wszystko. Teraz magistra może mieć każdy głupi.

Gość elkiak
zdecydowanie nie

Gość jesli umie wiecje od ciebie
np bo tam dluzej jest to chyba nie wstyd no co ty .. nie chodzi czego cie wyuczyli tylko co umiesz

Gość nie nie i jeszcze raz nie
nie chciałabym zeby jakas młodsza cizia i dodatkowo nawet bez licencjatu tylko z zmatura mowiła mi co mam robic i mnie ustawiała i ty jeszcze masz watpliwosci czy brac ten staz czy nie !! ??

Gość dudka.....
elkiak ---> czemu nie? zozesz wyjasnic:) wiem ze niby tak ale jak ktos starszy to ok ale mlodsza? tylko po szkole sredniej? sama nie wiem ja jakos mam opory

Gość to jak masz opory
to szukaj innego stazu lub pracy co ci ze stazu za marna kase lepiej szukaj pracy

Gość Anna Bella
doswiadczenie dają studia..staż..praktyki..sama praca niezawsze... a szczegolnie tam..gdzie prezes mało sie zna na tym co robi:D

Gość imbirowa hukulukukuku
ja bym brała. Będziesz mieć doświadczenie. I jak dla mnie mniej stresu , bo jak cośto zawsze możesz sobie powiedziec ze wiadomo jak jest

nie nie i jeszcze raz nie nie chciałabym zeby jakas młodsza cizia i dodatkowo nawet bez licencjatu tylko z zmatura mowiła mi co mam robic i mnie ustawiała i ty jeszcze masz watpliwosci czy brac ten staz czy nie !! ?? tylko ta cizia pewnie jest madrzejsza od ciebie:o🖐️ zal poprostu zal:o ja bym sie raczej zastanawiala czy autorka chce charowac za 650 miesiecznie