Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nik nieznany 123

Lady Q sprawdź dni płodne

Polecane posty

oooooooo byłam zobaczyć na to i wygląda zachęcająco najbardziej mi się podoba że to bez szkody dla organizmu a ja głupia brałam pigułki przez 4 lata i żałuję

Gość DHL-ka
aneczka ja tez rzuciłam tabsy tydzien temu. Trzy dni powinnam juz byc znowu na tabletkach ale nie jestem. Dobrze sie czuej narazie. I kupiłam Donne tez mikroskop. Mysle ze fajny. czekam na dni płodne zeby cos tam zobaczyc

Gość JolkaKB
tez jestem ciekawa tego urządzenia. lub donny bo to to samo

Gość .........____.

to chyba też kupię sobie to urządzonko bo nie mam zamiaru wracać do tabsów bo bez nich czuję się fajnie coś tak jakbym odżyła na nowo he i już mnie nie męczą infekcje:-) co były spowodowane tabsami

Gość DHL-ka
a jakie maialas infekcje? ja mialam ciągle zapalenia pęcherza. Ciągle nawracało to. Teraz jestem prawie 2 tyg, bez tabsów. Czuje sie dobrze. dzis mialam napad płaczu. ale ja mysle ze jeszcze wpływ tych tabsów nadal jest. Kiedys dawno jak odstawilam to po ok.2 miesiacach zaczeło sie normowac wszystko. A ty kiedy rzuciłas tabsy? ja teraz zamierzam zabezpieczac sie gumką, globulkami i bede stosowac metode termiczno-objawowa i do tego mikroskop :-) mam nadzieje ze zda egzamin to wszystko :-)

jakoś temu nie wierzę ktoś to sprawdził, potwierdził??? chodzi mi o jakieś badania kliniczne....

Gość .............__

Gość anetkaLUXEMBURG
mam to juz od 20 lat przywiozlam z kanady polega to na tym ze na szybke nakladamy nasza sline i wkladamy do urzadzenia patrzymy jak przez mikroskop i jezeli sa takie plamki polaczone znaczy to ze mamy dni plodne jezeli sa odzielnie sa to dni nie plodne