Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I just wanna be haapy

do tej pory zadaje sobie pytanie dlaczego??

Polecane posty

hmm ...Witam was wszystkich pisząc tu liczę się z róznymi głupimi tekstami co od niektórych jednak zawsze znajdzie się ktoś kto poważnie mnie potraktuje... Często zadaje sobie pytanie"dlaczego?" a tu cisza............inaczej wyobrażałam sobie ten świat ehh ale jak ma wyglądać skoro jest na nim tyle zła ..kochałam tylko raz choć uświadmiam sobie że to nie było to..byłam zaślepiona :(:(mówił mi że mnie kocha ze chce mieć dzidziusia ze mna że chce się ożenić ze mną chce być już do końca,,,,,,,,a tu się po roku czasu odzywa jego 2 "ukochana" a po rozmowie z nią okazuje się ze on jej mówił to samo co mi.. ponadto nawet tą piosenkę "naszą"(myślałam ze tylko nasza )też jej puścił:(( dałam sobie spokuj oszukiwał 7 miesięcy... a ja naiwna...... potem poznałam kogoś stwierdziłam ze nie będe się angażowała bo dalej cierpiałam po poprzednim związku jednak serce nie sługa... nie mówię tu o jakiejś wielkiej miłości poprostu przywiązałam się do niego zawsze sprawiał ze miałam uśmiech na twarzy alee po 4 miesiącacxh okazało się ze ma dziecko z inna ... a jeśli chodzi o bezbronne dziecko to nawet się nie zastanawiałam zakończyłam znajomość a moje serce jejku jak ono cierpi.......

jestem osobą za bardzo wrażliwą i jak okazuje naiwna przy czym łatwowierną .... napewno nie wierze w miłość "słownaą" miłośc powinno się czuć be słow pokazać to drógiej sobie.......................................... oczywiście nie użalam się nad sobą bynajmniej staram się tego nie robic no czasem to nie wychodzi ale .. człowiek jest tylko czlowiekiem mimo wszytsko pragnę być kochaną szanowaną i wierzę ze kiedyś tak może być ...jestem katoliczką staram się żyć w zgodzie z każdym nie przechodzę obojętnie obok drógiego człowieka więc "DLACZEGO??" jest napisane ze człowiek który przeżywa cierpienia na ziemi bedzie szczęśliwy w niebie.. ALE JA CHCĘ TU ZAZNAĆ SZCZĘŚCIA pragnę tego z całych sił założyć rodzinę mieć dzieci oczywiście (chciane)kupić sobie pieska bo je uwielbiam mieć dom męza to takie moje banalne marzenie

No i będziesz mieć to wszystko ...tylko daj sobie czas!zobacz pozytywne strony tej sytuacji,przynajmniej uniknełaś związku z krętaczem...oszustem...i wciąż masz szansę na to że spotkasz swoją miłość,tę przez duże M1:)

nom mam taką cichą nadzieję ... tylko ze zauważyłam ze szybko się przywiązuje do innych i jestem noo zazdrosna ostatnio rozmawiałam z koleżanką która uczy i powiedziała ze takie osoby "cierpią "i zostają same lub będe oszukiwane..co prawda nie jestem az taka że odłącze się od swiata i podejmę decyzję zycia samej aczkolwiek po tych słowach coś mnie poruszyło:(

Gość takie tam duperele...
Dziękuj Bogu, że nie założyłaś rodziny z taką szumowiną! Ja nie miałam tyle szczęścia, a teraz patrzę na nieszczęśliwe dzieciństwo mojego syna i mam ochotę się zastrzelic bo to ja wybrałam sobie takie g... na ojca moich dzieci. Głowa do góry, trafisz fajnego gostka!

ehh to Ci współczuje bardzo... ale też sie nie załamuj jeszcze poznasz kogoś kto pokocha waszego synka i Ciebie i będziecie szczęsliwi

taki fajny wieczór nawrt 'spacer"jest teraz dla mnie marzeniem