Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shinya08

rozstepy

Polecane posty

Gość shinya08

czy ktoś wie jak pozbyć się rozstempów na udach i biuście ???????

Gość shinya08
dodam że używałam różnych kremów i to nic nie pomagało ;/

Gość ptulukutalunia
ja tez probowalam i nic nie pomaga ;[[[[[[[[

Gość shinya08
słyszałam, że trzeba rozsmarować sobie na uda olej castrol, krzyczeć przez 5 minut aaaaaaaaahuashuas a potem klasnąc udami o siebie i powinno zejść. Próbowałam, ale zrobiły mi się na uszach pryszcze i zaczęłam łysieć, a przez to nie mogę jeść kanapek z sałatą. Czekam na dalsze rady

Gość wyszukiwarka gryzie
kobieto o rozstępach było już 1000 tematów, tak ciężko użyć wyszukiwarki??? Jest opisanych wiele sposobów, niektóre nawet skuteczne, ja sama znam kilka, mi pomogło, ale nie będę pisać w kółko o tym samym. Poza tym nie podajesz żadnych istotnych informacji, wiek, typ rozstępów, co i jak używałaś do tej pory i z jakim efektem, jak się odżywiasz itp. Bez tych info nie da się pomóc. Jest wiele sposobów od Cepanu, poprzez zabiegi w gab.kosm., peelingi, kwasy owocowe, mikrodermabrazje, na operacji plastycznej kończąc. Każdy może znaleźć coś dla siebie. Na początek polecam masaż kremem Cepan i smarowanie płynną vit. E. Pierwszy efekt już po 3 miesiącach. Oczywiście rozstępy nie znikną całkowicie, ale na to też są sposoby.

Gość shinya08
osobo ktora pisalas o rozmasowywaniu uda i o krzyczeniu chcialm cie tylko wyprowadzic z bledu jezeli ci sie wydaje ze jestes smieszna to jest z toba zle wiec wybacz ale kafe jest dla ludzi normalnych wiec ja bylam taka mila i znalazlam cos dla ciebie wejdz na strone żal.pl tam znajdziesz cos dla siebie ;D ;/ wyszukiwarka gryzie - dzieki za rade ;)