Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babki

zapomnialam o nim!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość babki

jestem dumna z siebie myslalam ze bede myslec o nim juz do konca zycia i bede wspominac kazda chwile spedzona z nim. myslalam ze to takie trudne zeby zapomniec o kims za kim sie szalalo przez kilka lat. zycze mu wszystkiego dobrego....i obysmy sie juz niespotkali na zadnej z dróg.........

Gość łojłoj łoj
nie zapomniałaś skoro piszesz o nim:P

Gość I just wanna be haapy
fajnie....... wierze aczkolwiek ból ahhh ten ból

Gość babki
pisze bo chce sie pochwalic. i moze ktos bedzie chcial jakies rady. jaki bol? nierozumiem. zapomialam wiec i bol zniknal. i kamioen z serca spadl.

Gość babki
nie mozecie zniesc tego ze ktos jest szczesliwy ,tak? ze kazdy ma jakies problemy a ja akurat juz nie mam zadnych i to was tak smieszy i boli?

Gość niczyja-swoja
w jaki spodob zapomnialas?

"i obysmy sie juz niespotkali na zadnej z dróg........." - taaaa bol zniknal i jestes szczesliwa i chcialas sie pochwalic ;) jakbys zapomniala to bys o nim topiku nie zakladala :D

Gość babki
zalozylam ten topic bo chcialam cos w koncu tutaj napisac bo sie dawno nie odzywalam ani nie wchodzilam na kafeterie . a kiedys tam pisalam o nim wiec teraz mi taki temat wpadl do glowy. zapomnialm i juz i jestem z tego powodu DUMNA! dumna dumna dumna !!!i szczesliwa nie chce zeby juz zadne sprawy nas laczyly bo on nie jest mi do szczescia potrzebny . zobaczylam ze on nic nie byl wart i ma siano w glowie i wogole totalny wiesniak .

Gość niczyja-swoja
no ale w jaki sposób zapomniałaś.

Gość babki
zdradzalam meza. zapomialam o kochanku. po pierwsze zakonczylam juz daaawno romans. przemyslalm sobie wieeeele spraw i wzielam sobie wiele rad do serca. on jest moim sasiadem czesto sie widywalismy i nawret teraz widujemy. i gdy go widze nie mysle sobie co mnie z nim laczylo traktuje go jak zwyklego kolege. kiedys tesknilam chcialam go zobaczyc a teraz nawet gdy jest w poblizu mnie np w innym pokoju to nie interesuje mnie po co przyszedl co robi. chcialam zapomniec i zapomnialam bo wiedzialam ze takie wzdychanie to nie ma sensu. zaczelam spedzac wiecej czasu z mezem, zaczelismy wychodzic tez bardzo czesto, zaczelismy sie czesciej kochac bo kiedys to jakos nie mialam ochoty, zaczelismy w koncu rozmawiac. i powiem wam ze gdy nawet widze tamtego to on nie robi na mnie zadnego wrazenia nawet mi serce mocniej nie zabije , kompletnie nic. Z A P O M N I A L A M !

Gość babki
i co podszywaczu? lzej ci na sercu? teraz widac ile w ludziach jest zla i gniewu jak widza ze ktos ma lepiej od nich samych!

Gość cholewciaa jak to zrobilas

Gość betix
myslalam ze bedie trudniej. kazdy tutaj pisze ze nie zapomni sie nigdy ,ze do konca zycia bedzie sie pamietac itd. wiem ze beda jakies tam wspomnienia z nim bo przeciez nie wyrwe sobie kawalek muzgu zeby wymazac sobie go z przeszlosci bo tak sie nie da. ale juz nie mysle, nie tesknie, nie pragne, nie pozadam. i jest super nareszcie uwolnilam sie od mysli o nim i jest mi z tym dobrze i jestem szczesliwa!! ale ludzie widocznie nie lubia jak ktos jest zadowolony z zycia.

Gość betix
przeciez nie pisze ze tesknie, ze chce byc z nim. powtarzam ze nie wyrwe sobie kawalek pamieci on juz jest przeszloscia wspomnieniem. jest mi OBOJETNY.

Gość to jest facet
a ja wam powiem ze to jest mozliwe, ja mialam taka sytuacje ze bylam strasznie rozdarta, ale nie bede opowiadala o tym bo to troche skomplikowane, powiem wam ze w lutym sie rozstałam z kims kogo kochałam, zerwalismy zupełnie kontakt i wywaliłam go ze swojej głowy, skutecznie... jest czerwiec a ja nawet o nim nie pomysle, teraz pomyslałam pod wpływem tego topiku ale zupełnie bez emocji:) jak najbardziej jest to mozliwe mi zajeło około 2 miesiecy:)

Gość babki
no w koncu ktos mnie rozumie. mi zajelo zapomnienie okolo 4 miesiecy moze 3 . i tez pomyslalam o nim tylko dlatego ze chcialam cos tu napisac.

Gość babki
a mi ludzie tu wmawiaja ze nie zapomnialam jakby lepiej mnie znali od siebie samej

Gość to jest facet
to kwestia indywidualna, mozna sie odkochac:) to nawet nie jest takie trudne kwestia odpowiedniego myślenia i dyscypliny;)