Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam wazne pytanie

medycyna studia prosze o info.

Polecane posty

Gość mam wazne pytanie

od zawsze moim marzeniem jest studiowanie medycyny.. chcialabym zapytac sie osob ktore studiują, czy juz skonczyly studia jak to wyglada, wiem jakie przedmioty trzeba zdac na maturze- chemia,biologia i fizyka,w tym 2 rozszerzone.. i wlasnie mam problem chyba zrezygnuje z tego bo zdac dobrze te przedmioty to dla mnie no moze nie nierealne ale niebardzo wierze w to.. mam motywacje , mam zamiar jeszcze wiecej sie uczyc z tych przedmiotow.. ale mam pytanie jak to wyglada, na ile % trzeba zdac zeby sie dostac? mniej wiecej przynajmniej.. przegladalam strony ale tam nie ma informacji takich jakie bym chciala.. chcialam wiedziec tez czy ciezko bardzo sie dostac, czy trzeba byc naprawde wyjatkowo dobrym? bardzo prosze o odpowiedzi bardzo mi zależy ;) z gory wielkie dzięki

Gość mam wazne pytanie
up up ... ;)

Gość love will tear us apart
przeciez za rok moze byc inaczej , zdaj po prostu jak najlepiej i tyle, trzymam kciuki, choc to ciezki kawalek chleba

Gość mam wazne pytanie
dzieki ;) eh wiem tylko wlasnie o to chodzi ze jak jest naprawde ciezko to od razu zrezygnuje bo bede miala swoj cel ale co z tego jak noo... mogę nie mieć szans .. tak mozna powiedziec.. nie jestem szczegolnie dobra i wlasnie kazdy mowi ze bardzo cięzko .. nie wiem czy rzeczywiscie az tak bo to mnie odstrasza troche..

jestem po biochemie, kilka osob poszlo ode mnie na medycyne- wiekszosc miala co najmniej po 75% z bio,chem i fiz (tak mniej wiecej, niektorzy mieli 60% z fiz a wiecej z chem czy bio) no i niestety kazdy procent sie liczy- kumpela miala chyba 3 czy 5 punktow mniej niz inni i si enie dostala...

Gość mam wazne pytanie
to rzeczywiscie ciezko .. dzieki wielkie za odpowiedzi juz myslalam ze nikt nie odp;);*