Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddazd

Im brzydsza kobieta tym gorszy charakter

Polecane posty

Gość ddazd

Brzydule powinny nadrabiac charakterem i osobowością, a jest dokładnie na odwrót! One się zupełnie nie cenią, są zakomplesione, faceci traktuja je jak materace a one się jeszcze z tego cieszą, nie szanuja siebie to i nikt ich nie szanuje. W dodatku sa agresywne, chamskie, słabo sie ucza w szkole i pracuja na marnych stanowiskach, maja złygust........natura jest bardzo niesprawiedliwa jednym daje urodę, inteligencje, klase, osobowość a inni nie dość że brzydkie to i niefajne

Gość to jest facet
dobrze ze jestem ładna i inteligentna, bo usiałabym sie z Toba niezgodzic, a tak mnie to nie ruszyło:D rany jak niektorzy uwielbiaja upraszczac i generalizowac...

Gość to jest niestety prawda
"generalizowac" no blablabla zdarzaja się wyjątki tylko co z tego jak tendencje sa wyraźne, brzydule są obleśne z wygladu i maja oblesne mózgi

Gość wychodzi na to że ddazd
jest osobnikiem brzydkim.

Gość seulum
Czy autor topiku wie to wszystko z autopsji?

nie inaczej:D poza tym dla każdego określenie \"brzydka/brzydki\" oznacza co innego... ilu ludzi tyle gustów :P

Gość wiecie ze tak z obserwacji
jak sie zastanowic to autor topicu ma racje... a moze tylko ja mam takie doświadczenia...

O jakich kobietach mówi się, że mają dobry charakter ? - o nijakich, fałszywych, kłamliwych i ?