Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porady szukam pilnie

Dzis pierwsza nasza randka i wiem, ze

Polecane posty

chce nie zaprosic na obiadek ;) wszystko fajnie ale problem kto płaci??? dawno nie byłam na randce ale zawsze to facet jak zapraszał to płacil, nie jestem feministka itp ale nie wiem czy mam proponwac ze zapłace za siebie czy siedziec cicho ???

Gość to jest facet
proponuj, pewnie i tak bedzie chciał zapłacic jak zaprasza, ale lepiej miec kase, bo nigdy nie wiadomo czy randkowicz "nie zapomniał portfela";)

Gość awril
ojej...zaproponuj poprostu,ze zapłacisz za siebie...zobaczysz jego reakcje-jak sie zgodzi-to zapłac,jak bedzie protestował,to sie nie upieraj i niech on płaci.proste

Gość Poznaniak85
jak dziewczyna nawet nie zaproponuje to odrazu jest skreślana, ale facet na poziomie za pierwsze spotkanie zapłaci

u mnie facet jest skerślony jak "zapomni portfela" ;)

Gość lato lato
on zaprasza, on placi

Gość vfvdfv
on zaprasza - on płaci Jednak w dobrym tonie będzie jeśli zaproponujesz żeby zapłacić za siebie. Jeśli się zgodzi z chęcią i będziesz musiala płacić za siebie - odpuść go sobie.

Gość jak u niego z kasa ciezko
to niech zaprasza na to na co go stac . na spacer albo na lody nigdy nie placilam za siebie na randkach . W zwiazku owszem , ale na randkach ? :O bez przesady

Gość yrwin
macie chyba cos z glowa ... na 1 spotkaniu kazdy placi za siebie - tak robi kazdy czlowiek z klasą ... co to w ogole zasada - on zaprasza, on placi??

Gość Ju............................
No tak, jak zaprasza, to powinien płacić. Zresztą, jak jest facetem, to zapłaci. NIektórzy potrafią być tak bezczelni, że jeszcze za siebie każą płacić, choć zapraszają.:o

Gość yrwin
to chyba sobie juz wymyslilas, nie ma tak glupich ludzi. Ale na pierwszych 2-3 randkach kazdy powinien placic za siebie!

Gość Ju............................
Wymyśliłam? Heh, ciekawe. A co to za zasady, że na pierwszych randkach każdy za siebie? Płaci ten, kto chce.:) A powinien ten, kto zaprasza albo facet.:) Tak już jest, tak się przyjęło.

Gość z kim wy chodzicie na randki
ze musicie same za siebie placic ? :O