Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jumperka

od dzis skakanka !! codziennie ! kto ze mna ?

Polecane posty

Gość jumperka

juz dzis skakalam 35 minut :) + oczywiscie dieta + duzo wody :) chce uksztaltowac cialo i zrzucic zbedne 5 kg :) START :) bede tu codzieniie wpadac i bedzie mi łatwiej . dziewczyny jesli macie ochote przylaczcie sie :)

dołączam sie :P 500 podskoków dziennie :p co tydzien bede zwiększac o 200 az dojde do 1500 :P powodzenia i wytrwałości!

Róbcie codziennie od 100 - 300 brzuszków.. i MŻ.. wystarczy .. a i po 18 zero jedzenia i ogólnie zero słodyczy. 2 miesiace 10 kg mniej . Schudłam do 59 /60 kg.

imkza ja mam zamiar oprócz skakanki robic brzuskzi i kręcic hula hopem do tego MZ i te z 18 godz to jest jedna wielka durnota nie lepiej 3-3,5 godz przed snem ostatni posiłek..? jak zjesz o 18 a idziesz spac o 24 to przez ok 3 gopdz bedziesz sie męczyć bo będzie w brzuchu burczało chyba że naprawde sie nawpierdalasz o tej 18... ale w sumie każda robi jak chce :) aha zapomniałam ci powiedziec że gratuluje takiego wyniku :)

Dzięki :). Trochę wkładu w to włożyłam, ale nadal nad sobą pracuję. Co do godziny 18.. to powiem tak zgodzę się, że najlepiej jeść 3 godziny przed snem, ale nie może być to jedzenie ciężko strawne, bo organizm przez noc tego przecież nie spali :] .. i tak powstanie tłuszczyk. Ja jem do godziny 18, ponieważ po 18 organizm nie spala juz tak szybko tego co zjedliśmy jak w ciągu dnia. Po za tym nie jadam ziemniaków z mięsem. To zabójstwo dla płaskiego brzuszka :P

Ja sobie niedawno kupilam skakanke cyfrowa, ktora liczy spalone kalorie, ilosc skokow i przbeytych kilometrow (jakbym szla). I kuuurde, musze skonczyc 50 razy, zeby spalic 1 kalorie!!!

Moze byc tez niewidzialna, robisz podskoki zakladajac, ze masz skakanke w reku (oczywiscie jej nie majac). Wyjdzie na to samo.

Gość jumperka
moze i za duzo kalorii sie nie spali ale... modelujesz cialo:)

Gość jumperka
jutro wstaje ok 6 i przed praca tez pol godzinki poskacze:) dzis dieta tez przebiegla spoko :) jadlam glownie warzywa owoce i wypilam 2 litry wody :)

Gość jumperka
dzis tez skakalam:)) pol godzinki :) a lydki jak bola... jutro 4 dzien :D

to coś dla mnie;) kiedyś to kochałam, potem odpuściłam... Będę skakała naprzemian jednego dnia 500 podskoków, następnego 1000. Na co wpływa skakanka? Mam nadzieję, że mi łydek bardziej nie rozbuduje;/

Gość błąągaam ludzieeeeeeeeewszyscy
Słuchajcie a skakana działa na uda?! chciałabym z 4 cm zrzucic z ud.. odpiszcie!

Gość jumperka
dziala. ladnie modeluja sie nogi, wiem bo kolezanka cwiczyl;a dlatego sie wzialam ;)

Gość jumperka
4 dzien :) swietnie sie czuje po takim porannym wysilku..dziewczyny sprobujcie :) moze ktos kiedys cwiczyl i ma jakies cenne wskazowki ?:) miłego dnia :)

witam was dziewczynki :) właśnie chyba sie tez wezmę za skakankę.. bo na wakacje sie wybieram... i by mi pasowało tu i ówdzie troszkę wzmocnić :) macie jakieś efekty?? ile dziennie skaczecie?

Gość oo wlasnie tak
wlasnie tez jestem ciekawa ile schudlas..i ile cwiczyklas dziennie ? ja pol godziny skacze

nio ja tam chudnąć nie chce tylko troszkę mięśnie odbudować :)

Ja się przyłączę. :) Dziś okrągły 1000. Co tydzień będę podnosiła o 200 podskoków. Chcę schudnąć 6 kg. :)

ja dzisiaj dopiero kupiłam... wiec zanim dojdę do 1000 to o boże...

_eta - dasz radę.. ja też stopniowo dochodziłam do takiego wyniku.. i co 100 robie kilku sekundową przerwę bo bym się na śmierć zasapała hehehe :D Uwierz w siebie i swoje możliwości :)

Gość Maja 81
ja skacze na skakance pół godziny, oczywiscie dieta w 5 min spalam ok 100 kalorii, dziś udało mi sieę spalic 700, w tydzien schudłam 1,5 kg . mysle ze to dobrze :)