Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Lolita

Wstydze sie swoich duzych piersi

Polecane posty

Gość Lady Lolita

Nie lubie jak faceci patrza na moj biust (75 D) Napalaja sie jak prawiczki a mnie to denerwuje i wtedy probuje ukryc swoj biust pod jakas duza bluza a teraz jak jest ciplo to raczej niemozliwe nie wiem dlaczego w pracy sie nabijaja z mojego biustu kiedy ide patrza sie na mnie i niby mowia ze podziwiaja i ze to wszystko zarty a ja tego nie lubie

Gość Lady Lolita
prosze nich ktos cokolwiek napisze

Gość nuuuuuuuuuuuuuuuuuudy
wystarczy? :o

a ile masz lat?? ja miałam taki czas, ze tez sie wstydziłam, ale wtedy miałam 15-16 lat i wydawało mi sie,ze wyglądam karykaturalnie :O i wtedy też wydawało mi sie , ze wszyscy gapią sie na moj biust, teraz to już nie zwracam na to uwagi... poza tym 75d to wcale aż tak dużo nie jest :P

Gość taki twój los
deski ci zazdroszczą

aa w pracy? to też nie wiem, u mnie nikt sie nie nabija, chociaż czasem słyszę jakieś komentarze ale nie są złośliwe

wg mnie jesteś przewrażliwona, jak chwalą to chcwalą nie doszukuj sie zlośliwości bo może ich nie ma tam a Ty naucz sie przyjmować komplementy :)

Gość jeju czym ty sie przejmujesz
ja to olewam. kiedyś na ulicy jeden facet pogratulowal mi biustu a ja na to bezczelnie z cynicznym uśmieszkiem "dziekuję". :classic_cool:

a co Ty, bez stanika chodzisz? :-O albo jestes przewrazliwiona. mam 70DD i nikt nie patrzy sie na mnie jakos dziko, oczywiscie, zdarza sie komplement czy komentarz, ale powinnas sie cieszyc ze zwracasz na siebie uwage w pozytywny sposob. moim zdaniem masz kompleksy i jakbys nie miala takich piersi, to znalazlabys co innego z czym mialabys problem - na przyklad: mam takie ladne oczy i wszyscy sie na mnie patrza, to straszne, nie bede wychodzic z domu... :-O daj kobito spokoj i zajmij sie czyms konstruktywnym.

Gość ja też się krępuje
jak się gapią :( oblechy jedne

Gość Lady Lolita
to raczej ja im zazdroszcze jak sie moje kolezanki ubiora obcisla bluzke to koledzy tak sie na nie nie gapiua jak na mnie i nie gadaja im ze maja fajne balony

Gość niedawno taka sytuacja
paru podpitych facetów stało, szła dziewczyna z wielkimi cycami , a jednek na cały głos - patrzcie jaie ma cyce, takimi to by sie pobawił...........pozostali sie smiali - gienek to poderwij ja ,zaoros do kina....... MASAKRA :D

75D to tak normalnie.. nieprzesadzaj, schudnij to ci biust zleci:P

ja mam 70E ale wolałabym mieć D, niemniej jest jakjest.. i trzeba to przeżyć:P

Gość temat życia
Duże cycki - źle, małe cycki - żle, duży tyłek -źle, płaski tyłek - źle. Oj trudno wam laski dogodzić :) .

Gość puste laski nudzą się
no jak widać panny większych problemów nie mają :P więc pierdołami się zajmują :P a już duma z biustu to szczyt pustostanu :P biust jest i tyle, i gówno od was zależy jaki jest. dumnym to można być z czegoś, co się samemu osiągnęło :P

Gość wiolllonczelaa
a moja koleżanka ma 70G i co ma powiedziec? staniki na zamówienie, ciągle sie na nią gapią faceci ( nie dość ze ma duzy biust to jeszcze jest bardzo ładna izgrabna) a ma 19 lat. dla niej tez jest to uciążliwe..:/

Gość Lady Lolita
NAJCHETNIEJ BYM SOBIE ZMIEJSZYLA TEN BIUST GDYBYM TYLKO MIALA KASE I MASZ RACJE POWINNAM SCHUDNAC WTEDY MOJ BIUST TO BYLBY C

a ja myslsalam,ze zobacze ze masz jakis super duzy rozmiar jakies g,h......a ty marudzisz o D :o

Gość Lady Lolita
niektore dziewczyny mi zazdroszcza a niektore mowia boze jakie ty masz wielkie cycki nie mialas takich troche mnie to boli co ja amm wtedy powiedziec to nie wiem albo jak moj szef sie na mnie napala i wciaz z nich zartuje ze zaraz zmierzy mnie i mojej kolezance ktora ma wieksze

Gość Lady Lolita
nie cierpie takich ludzi maja sie z czego smiac a nie popatrza na siebie

Gość kasienka131
To nie prawda ze jak schudniesz to ci piersi spadna.. Ja jestem szczupla i moje piersi 70E. Nie sa zbudowane z tkanki tluszczowej, bo jak troche schudne to wcale sie nie zmniejszaja. Te co maja maly biust nie wiedza jak moga tacy napalency denerwowac, bo ile razy mozna sie usmiechnac do kasliwych uwag. Czasami czlowiek nie ma ochoty tego wysluchiwac, ale niestety w Polsce mezczyzni zachowuja sie jakby niedawno z drzewa zeszli :)

Gość temat życia
Kiedyś, pamiętam, była na kafe omawiana taka metoda jak można masażem zmniejszyć lub zwiększyć rozmiar biustu (tzn masowanie na zewnątrz zwiększało a do wewnątrz zmiejszało - czy jakoś tak). Może będzie ten wątek jeszcze w archiwum (a to temat sprzed 3-4 lat).

Gość Lady Lolita
tak tylko ze ja waze 72 kg przy wzroscie 173

Gość widzialam dziewczyn y z wieksz
ym biustem nie masz sie czym przejmowac to wielki atut miec duze piersi a jeszcze wiekszy jest je pokazywac z duma a tym napalencom powiedz ze nigdy nie znajda takiej dziewczyny jak ty

Gość Lady Lolita
jakos tak nie przekonalam sie do tego ze to jakis atut wciaz ze mnie zartuja czy to moja wina ze mam takie wielkie balony a nie jakies normalne malutkie cycki juz mnie to denerwuje wiem nie chcialabym tak jak moja kolezanka miec 70 A ani tez 80 H

Gość Lady Lolita
ALE C BYLBY NAWET IDEALNY NIE MUSIALABYM SIE NICZEGO WSTYDZIC

Gość 75 B EHH
marze o takim biuscie jak ty mialabym co pokazac a tak jak nosze bluzke z dekoldem faceci i tak na nie nie patrza a moaj kolezanka ma D i jest zadowolona patrza na nia sami przystojni faceci a ja jej zazdroszcze pewnie tez masz olbrzymie powodzenie

Gość Lady Lolita
to sie zamienmy bo gdyby byla taka mozliwosc to z wielka checia