Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrocilem z wakacji

rany boskie polki to tragedia!!

Polecane posty

Gość jacek1982
po to jedzie sie na wakacje zeby zaliczyc jakis towarek no nie?:D

Gość moja koleżanka
to sobie wyrywaj te niunie,kto ci broni?:o po chooj sie za grubymi oglądasz,wyrwij sobie chudą i si,e nią zajmij:o

Gość wrocilem z wakacji
ja tylko opisuje na posty w których atakowani są mężczyźni jako niezadbani nieudacznicy tam zycio inaczej ich zweryfikowało i kobiety poległy

Gość moja koleżanka
a dlaczego poległy? dużo jest grubych bab,tak samo jak grubych facetów-nie wiem w czym problem. Mi nie przeszkadzają grubi faceci(chyba że śmierdzą,co się niestety często zdarza)-niech sobie będą,ja ich nie podrywam,tak samo jak kurdupli

Gość tragedia to to ze
wiekszosc facetow 28- 30 lat jeszcze mieszka z rodzicami!!!!!!!!!!!!!!

Gość moja koleżanka
to wpisu wyżej-tragedia to jest dopiero jak sie po ślubie mieszka z rodzicami:o koszmar

Gość mile panie
Autor topiku jest sfrustrowany, poniewaz Polki sa szanujacymi sie dziewczynami i nie daja sie "zaliczac" na wakacjach. Chlopak mial ochote, nic z tego nie wyszlo i zostalo mu tylko wylewanie swoich zali na Kafe oraz ogladanie darmowych fimikow w necie

Gość moja koleżanka
"miłe panie" nie prowokuj:d bo znając kafe to zaraz sie posypie ze Polki się puszczają z kim popadnie:D chociaż np przy Angielkach to Polki są święte:D

Gość do wrocilem z wakacji
ty a ty takie mega ciacho jestes?chcesz" chudych "hamburgerowcow z waga 100 kg to moze USA sie klania?za blisko zajechales....

Gość mile panie
Ja tam jakos nie widze na ulicach Polek o wielorybich ksztaltach, a mieszkam w sporym calkiem miescie. Poza tym podobno panowie lubia kobietki przy kosci wiec o co chodzi?

Gość a ja sie zgadzam z autorem
to prawda co napisał o naszych polskich dziewczynach nie wiem dlaczego tak sie podniecacie :O duoz chodzę po miescie, mieszkam w jednym z największych miast Polski i to co widze w gorace dni na ulicach to woła o pomste do nieba !!!! Dziewczyny grubr, conajmniej z 10kg wiecej niz miec powinna rasowa kobieta, krótkie bluzeczki, spodnie lub spódniczki mini a spod nich w pasie wylewajace się fałdy tłuszczu :O Albo cyce jak donice na wierzchu bo mysla ze to seksi. Krótkie, krzywe nogi , albo tez i grubasne a do tego l=płaskie obuwie , ktore moze jest i wygodne ale zniekształca cała sylwetke. NIby ubrane w firmowe ( bo tak szumnie brzmi ) ciuchy, ale bez grama smaku i gustu. Wszystko byłoby ok, ale jezeli ma sie w domu lustro to powinno sie widziec swoje mankamenty i dobrac strój tak , aby je troche zatuszowac. To samo z plazą. Jest taki wybór strojów kapielowych, ze nie trzeba na siłe demonstrowac posladków w stringach, gdy pupa jest jak u słonia :O

Gość tragedia to to ze
to wyzej to prawda:O

Gość moja koleżanka
z wylewających sie boków to ja się śmieję tak żeby delikwentka słyszała:P wiem-jestem wredna:D ale to tak śmiesznie wygląda :P

Gość a ja proponuję
Zasuwaj cały dzień w 10 cm szpilkach na upale. Zobaczymy, czy będzie ci przyjemnie. Tylko facet mógł napisać coś takiego. Chcę ci przypomnieć , że idealna waga kobiety to wzrost minus 10 . Czyli jeśli kobieta ma 170 cm powinna ważyć 60 kg. Wszystko poniżej tego to niedowaga. Większość kobiet w polsce ma wagę w normie. Ale w dzisiejszych czasach gówniarze mają wykrzywiony obraz kobiecego ciała w swoich zindoktrynowanych mózgownicach.

Gość a ja proponuję
Poza tym, żeby wymagać od innych trzeba zacząć od siebie. Widzę często piękne, olśniewające dziewczyny, które prowadzą obok siebie zaniedbanych, niedomytych brudasów w spranych, rozciągniętych podkoszulkach. Aż żal patrzeć.

Gość mile panie
Tegrube kobiety ktore autor widzial to pewnie nastolatki. Wiadomo, ze tym okresie cialo takich mlodych ludzi jest troche nieproporcjonalne ze wzgledu na nieustabilizowana gospodarke hormonalna. Prawdopodobnie autor spotkal dziewczyne ciut przy kosci, moze ze zbyt szerokimi biodrami i zbyt waskimi ramionami i robi afere.

Gość moja koleżanka
ups,to mam niedowage:D

Gość moja koleżanka
mi sie podobają szerokie dupy,sama bym taką chciała:) ale nie mam:(

Gość jacek1982
hahahaha to raczej grube rapszle prowadzaja sie z facetami no coz nie od ddzis wiadomoze faceci to robia z litosci do nich i daja fory grubym swiniom zeby choc raz mogly sie dowartosciowac

Gość paprota
niestety autor tematu ma troche racji , po ulicach chodzi mnóstwo przy kości żeby nie powiedziec otyłych młodych dziewczyn. częśto sa to nastolatki, nie mówie o wadze jakies 65 kg przy wzroscie 168 cm ale o takiej 80kg, i prawda jest że wpieprzają kabeby , frytki i inne tuczące jedzonko, pracuje w sklepie to widze co ludzie kupują przeraża mnei jak widze matki z puszystymi dziećmi a jeszcze kupuja im mnóstwo słodyczy albo jakies slone przekąski

Gość moja koleżanka
faceci się z nimi prowadzają z litości? :d a od kiedy to faceci są tacy litościwi?:D

Gość a ja proponuję
Rozumiem 160 i 80 kg to już otyłość, ale wiem, że dzisiaj uważa się że dziewczyna 170 i 50 kg za gruba. A to jest chore. Poza tym, ja widuję na ulicach same szczupłe piękne kobiety, nie wiem gdzie wy się uchowaliście. Naprawdę, kobiety z prawdziwą nadwagą nie widziałam już od bardzo dawna. Żeby o siebie zadbać trzeba mieć czas i siłę, żeby choćby pójść na siłownię. Teraz kobiety są bardzo aktywne, studiują dwa kierunki, pracują, uczą się języków. Moja koleżanka ma 20 godzinny dzień pracy. jak nie studia to praca, jak nie praca to praktyka w jakiejś firmie. Codziennie kładzie się spać o 3 w nocy. Ona nie ma czasu ani siły na siłownię, solarium, kosmetyczki, manikiurzystki i inne tego typu atrakcje.

Gość jacek1982
po co jej to skoro jest brzydka i zaden jej nie bedzie chcial

Gość mile panie
autor topiku ma pewnie 14 lat i rozgotowany szpinak zamiast mozgu, ale wielu mezczyzn czujac sie niedowartosciowanymi przy kobietach probuje sprawic im przykrosc wlasnie w psrawie wygladu. Kiedys spotykalam sie z panem 30letnim, prawnikiem, niestety majacym kompleksy w sprawie swojego wygladu (nigdy ode mnie nie uslyszal slowa krytyki) i troche rywalizujacym ze mna w sprawach zawodowych. okazalo sie ze z panem mam niewiele wspolnego, bo on poza przepisami interesuje sie glownie klubami i kobietkami, a ja wolalam czas spedzac troche inaczej. O ksiazkach mu opowiadalam, bo nie czytal, wiec dyskusja nie wchodzila w gre, zwiedzanie, podroze tez go nie interesowaly i kiedy pan zorientowal sie ze trace nim zainteresowanie, wywalil swoja ogromna bron we mnie skierowana i rzekl "wiesz co? Jakbym byl dziewczyna i wygladal jak ty, to bym sie wstydzil swojej chudosci" :). Mam 167 cm i waze 53 kg, jem normalnie, sporo cwicze i tyle. Do tej pory to wspomnienie wywoluje usmiech na mojej twarzy :). Tak wiec panowie... jak widzicie ze kobietom nie dorownujecie, to chociaz obrazacie je mowiac ze sa za grube albo za chude :)

Gość japacz
a widzicie drobie panie jakie to miłe, coś takiego jak wasze teksty "ach ci boscy cudzoziemcy"

jakby chude laski wpieprzaly kebeby na plazy to by autor nie zwrocil uwagi. A co jest dostepnego w resortach do jedzenia? hamburgery, frytki, ryby smazone... salaty daleko szukac. Kobiety to nie kroliki by na salace zyc. Nie wydaje mi sie, ze to odzywianie jest problemem, raczej brak ruchu.

Gość a ja proponuję
Do jacek Wiesz kobiety takie jak opisałam, mają większe aspiracje niż tylko złapać byle jakiego nieudacznika. A jak zechcą seksu, to za pieniądze zarobione w dobrze płatnej pracy wynajmą sobie super przystojnego pana, który sprawianiem przyjemności zajmuje się zawodowo.

Gość moja koleżanka
a co ci przeszkadza w tekstach "ach ci boscy cudzoziemcy"?:o nie widzę w tym nic dziwnego,mi też sie podobają

Gość jacek1982
jak laska jest chujowa z wygladu to jej nie pomoze nawet 10 fakultetów

Gość wrocilem z wakacji
mylicie sie otylosc jest nie tylko u nastolatek choc niestety otyle nastolatki sa juz smutna rzeczywistoscia coraz czesciej otyle sa kobiety po 20 o 30 latkach nie wspominajac