Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKACHUDA16

jestem chuda!!! bardzo!!!!

Polecane posty

Gość TAKACHUDA16

Hej wszystkim :) Najczęsciej się słyszy że chciałoby sięschudnąc z pare kilo :) Ale ja mam calkiem odwrotny problem!!! Chcę przytyc!! Waże tylko 45 kilo przy 170 cm wzrostu!!! Jestem chuda, PŁASKA JAK DESKA! i nienawidze siebie!!! własnie rodzice chcąjechac na basen! aleja nawet nie mam stroju kąpielowego!! no bo jaki rozmiar mam kupic?!!! wstydzesie siebie!!! noszę staniki push-up ale gdy by nie one.. chyba bym nie wytrzymała, na ulicę bym nie wyszła!! naprawde!! możecie powiedzecże przesadzam! ale ja jestem okropna!nic nie ma we mnie ładnego! nigdy nie miałamchlopaka a mam juz 16 lat!! i wiem jak wyglądają dziewczyny w moim wieku!! a ja gdyby nie wzrost , wyglądałabym na 5 klasę podstawowki! Po wakacjach idę do nowej szkoły.. Licem... najbardziej eliciarskie wmieście.. i gdy tam pójdę .. z takim wyglądem Ludziew zerzrą oja psychike po góra miesiącu!! :( BŁAGAM O POMOC!!! bardzo chcę w te wakacje przytyc chociaz 5 KILO!!! nie wiem czy sie uda! Czy mam iśc do lekarza?! pomocyy !!!

Gość dziecko jeśli to samo
będziesz musiała napisać tutaj za czas jakiś, a konkretnie, gdy będziesz już matką i powiedzmy będziesz miała 30 lat, to pogadamy, bo rzeczywiście to może być problem, ale nie dziś:O Twoje ciało jeszcze się będzie zmieniać wiele razy, a jeśli chodzi o chłopaka, to chyba masz jeszcze czas na chłopaków;)

Gość mozemy sobie podac rece
ja mialam dokladnie ten sam problem. co TY w twoim wieku. ale w wieku ok 17-18 lat zaczelam sie zamieniac, dojrzewac i waga i biust zrobily sie 'normalne' a teraz marze zeby troche zrzucc , ama 26 lat

tak juz jest,ze inni placza,ze sa za grubi a inni za chudzi,wspolczuje,kazdy pewnie jeszcze mysli,ze sie odchudzalas i jestes anorektyczka.Moja kolezanka jest chuda i kazdy tak mysli,niestety,Moze idz na silownie,nabierzesz miesni i jak duzo bedziesz jesc to powinnas przytyc,jesli to geny to nic nie poradzisz:(

Gość van der natka
tez bylam taka chuda w Twoim wieku wygladalam jak dziecko przy rowiesnikach. tak samo sie przejmowalam... nie chodzilam na imprezy, w szkole jak mielismy jakies wyglupy w klasie tez nie bralam w nich udzialu zeby nie zwracano na mnie uwagi...w 3 kl gimnazjum cala kl. poszla do pielegniarki zeby sie zwazyc, zmierzyc (potrzeban byla taka karta do liceum). do pielegniarki wchodzilo sie osobno, ale i tak kazda sie chwalila , a raczej ryczala boshe ile ja waze jestem za gruba.przyszla kolej na mnie, weszlam i wyszlam. oczywiscie i mnie zapytaly ile waze z tego co pamietam dodalam sobie pare kilo pomomo tego jedna z nie lubianych przeze mnie kolezanek z klasy (o ile kogos takiego mozna nazwac kolezanka) powiedzial \"idz cos zjedz\"b zrobilo mi sie przykro , pamietam to do dzis chociaz mam juz 21 lat:) coz moge Ci powiedziec pomimo tych paru lat nadal jestem chuda nie az tak jak bylam wczesniej (bo teraz chodziaz mam piersi;). mam taka budowe i to zaakceptowalam . teraz gdy widze dziewczyny z gimnazjum to nie chcialabym wygladac tak jako one tylko tak jak wygladam ja:) a same mi teraz mowia ze zazdroszcza mi figury:) takze nie przejmuj sie ludzmi bo nie warto:)

ja mam 160cm i ważę 4kg mniej od ciebie i jestem chuda, a co dopiero ty... musisz być baaardzo szczuplutka :) nie warto na siłę ładowac w siebie jedzenie, bo na pewno nie jest to zdrowe. może zacznij ćwiczyć, zwiekszy ci sie przynajmniej masa :P po prostu taką masz urode, wiem po sobie, ze czego bym nie jadła to i tak ważę wciąż tyle samo, a z czasem nawet i mniej... na pewno nie jest z toba tak xle jak piszesz, masz atuty, jak każda kobieta, może np. zgrabne nogi ;). a co do chłopaka to sie nie martw, to właśnie w liceum poznaje się swoje pierwsze \"miłości\" :)

jestes mlodziutka ! przytyjesz jeszce. moja kolezanka zawsze byla chudziutka. w szkole podstawowej smiali sie z niej ze jest taka koscista. teraz ona ma 25 lat,juz nie jest taka koscista ale szczupla. ,wyzsza troszke od Ciebie. jest typem modelki do tego ladna.ma ogrooomne powodzenie! mysle ze z wiekeim przytyjesz i bedziesz dumna.jednak do grubasek nie bedziesz sie zaliczala

Gość TAKACHUDA16
dziekuje Wam lepiej dowiedzec sie czegośoddoswiadczonych Pozdrawiam

Gość sranie w banie99999999999999
że jak bedzie miała 30 lat to nie będzie miała niedowagi- ja mam dokładnie 33 i wagę taką samą jak w szkole średniej czyli dużą niedowagę, a o basenie to sobie moge pomarzyć

ja też mam 30 lat i taką samą wagę jak w liceum, niedowagę, ale dla mnie to dziś żaden problem

Gość sranie w banie9999999999999999
oo jak to zrobiłaś? bo ja nawet porządnych ubrań kupić nie mogę

a gdzie mieszkasz? bo w dużym mieście kupno ubrań na jakąkolwiek miarę, to w tej chwili żaden problem;) być może moja niedowaga nie jest aż taka duża w każdym razie ważę wciąż tyle samo co na początku szkoły średniej i mnie to nie przeszkadza:)

no w dużym mieście mieszkam i jednak spodnie to dla mnie polowanie, są owszem małe rozmiary ale wszystko młodziezowe aż za bardzo pełno kwiatków czy biodrówki tak niskie ze jeszcze 15 lat temu to jak najbardziej teraz lipa:-)

hmm tak myślałam, że to napiszesz:) wiesz, ja akurat nie bardzo zmieniłam styl pomimo wieku i może dlatego nie jest mi tak trudno znaleźć odpowiednie ubrania dla siebie zupełnie nie czuję się na te 3 dychy jakie mam już na karku i może dlatego eleganckie ciuszki wciąż wydają mi się nieodpowienie dla mnie;):D ale powiem Ci, że we Wrocławiu spokojnie można znaleźć ciuchy praktycznie w każdym rozmiarze, no chyba, że jesteś niziutka i z porządną niedowagą mogę spytać ile masz wzrostu i wagi? choć i tak wiem, że waga może nie odzwierciedlać rzeczywistego wyglądu

autorko, nie mow tego anorektyczkom, bo Cie zasiekaja ze zlosci :) tyle tygodni, miesiecy niejedzenia by osiagnac efekt, a Ty tak sobie naturalnie masz :-D Jakbys byla pare cm wyzsza, to nadawalabys sie na modelke wybiegowa. :-D Glowa do gory!

49/164 ręce i nogi od kolan w dół tragedia. Wiesz ja tez miałam swój styl bynajmniej nie elegancki, ale niedawno zmieniłam pracę i po prostu nie wypada chodzić jak do tej pory. zresztą z górą problemów nie mam ( 36 niezły biust, płaski brzuch i spore wciecie w talii) tylko te nogi nieszczesne...wyobraź sobie w jednych spodniach przerobionych przez krawca żeby mi z dupy nie leciały mam taką różnicę między pasem a biodrami że idąc do wc 5 minut musze je przez biodra przeciągać, nie ma mowy siku w ostatnim momencie bo chyba bym się zesikała:) więc to jest jeden problem, a drugi że wszystko tak traz na maxa obcisłe...( już pomijają te kwiatki i hafty)

a ja mam 24 lata, urodziłam dziecko i nadal wygladam jak wyglądałam albo i bardziej jestem szczupła. Mam 170 i waże 43kg, jestem płaska!!! A w ciąży miałam miseczke C-D!!! Na szczęście nei mam zwisów. Ale to nie reguła, że kiedyś przytyjesz, obecnie biore hormony i rózne dziwactwa na apetyt mimo iż tego nie potrzebuje bo jem normalnie. Taka uroda :(

hmm ja ważę 50 kg i mam 169cm wzrostu, ale powiem szczerze, że naprawdę nie mam problemu z doborem ubrań i nawet, gdy potrzebuję coś eleganckiego, to spokojnie znajduję w sklepie:)

Gość ojejjejej

Gość tyna03
Witam, tak czytam to wszystko i tak jak bym czytała o sobie. Mam 19 lat w lipcu skończę, 176 cm wzrostu i 50 kg, jestem strasznie szczupła, recę i nogi normalnie same kości, mam siebie dość, poprostu każdy mi dokucza i mówi jaka jestem chuda, na każdym kroku spotykam się z takimi komentarzami, mówiłam mamie a ona uważa że ja z tego wyrosne ale ja chce juz zgrubnąć. Jak nie myśle o tym i dobrze się czuje to zawsze się trafi ktoś kto powie 'jaka ty jesteś chuda, o jejku uważaj bo się połamiesz' i odrazu zrypie mi samopoczucie. Nie powiem jest mi z tym źle. Wstydzę się siebie i dlatego nie potrafie się otworzyć na kontakty z innym chodzi mi o chłopaków, nie mam i nie miałam chłopaka bo zawsze ich unikam. Mam przyjaciółki koleżanki i kolegów. Nie wyobrażam sobie moje dalsze życie. Ja naprawdę jem normalnie tak jak powinnam i broń Boże się nie odchudzam no ale nic z tego. Robiłam badanie krwi, moczu i kału i wszystko w porządku. Bo myślałam że może mam anemię a p doktor powiedziała że jestem zdrowa. To ja nie wiem już co jest grane ale widze że nie jestem sama. I to mnie trochę pociesza.

Gość eyesss
a ja znowu mam 173 cm i waże 60 kg i chciałabym schudnąć :D która chętnei weźmie moje z 5 kg ?:> :D

Gość żyngłód
witam, wiecie mam strasznie chude nogi, normalnie jak zapałki :( nigdy ich nie zaakceptuje, na dodatek sa dlugie, bo jestem wysoka :( moze sa jakies cwiczenia dla poprawy sylwetki :(( gdybym troszeczke przytyla, to wygladaly by super z ta swoja dlugoscia, ale tak to jak dla mnie tragedia!!!

Gość Badziag
Jak chcecie jakies miarodajne badania to przede wszystkim pierwiastkowa analize nalezy zrobic. Krew, mocz, kal to smiech na sali. POza tym ta dziewczyna ktora pisze o tragedii ze nie miala jeszcze chlopaka to zywczajnie zyje jeszcze w swiecie dzieciecym. 16 lat a juz tragedia zyciowa.

Gość krzeczonka
czym wy sie dziewczyny przejmujeci e ni ejedna by chciala byc szczupla tez kiedys mialam dila z tego powodu ale juz nie mam mam 1.69 wzrostu waze 50kg biust mam 70d i nie narzekamjem dosyc duzo ale zdrowo a chlopak moje cialo uwielbia moiw ze jestem zgrabna mam fajne cycuzki jedrne male ktore sie mieszcza w rece itd wiadomo ze facet kubi kragle sexy kobiety ale nie to jest najwazniejsze po ile wy lat maci emoj chlopak sam nie jest szczuply ma troche brzuszka a mi to nie orzeszkadza tak jak jemu moje szczuple cialo i wiele razy zaczepil mni emezczyzna i powiedzial ze jestem piekna i zgrabna nie raz ktos od anorektyczki mnie zwyzywal a wiec kazdy ma swoj gust ja z chlopakiem jestem 3 lata mamy wspanial seks ciesymy sie soba i mamy gdziesjak wygladaja inni najwazniejsze to byc zdrowym i zyc razem a nie takimi glupotmi sie przejmowac na mnie spodnie iwsza ale jak juz woze spodnicke krotsza to inaczej to wyglada faceci ubia szczuole dluge nogi wiec je pokazujcie nie zakrywajcie duzo wisa=zacymi na was ciuchami bo jeszcze gorzej bedziecie wygladac a jak sie triche odsloni zgrabnego ciala to od razu ladniej przynajmniej nic nie wisi itd wie ze kazdy ma z tym prblem kazdy by chcia byc pieknym idealnym ale wtedy nudne by to bylo kazdy g=facet by mail taka sama piekna kobiete az do znudzni ai na odwrot a tak to kazda z na jest inna i to w nas kochaja moj mezczyzzna jest mi wierny od 3 lat i nie narzeka na oj wyglad kiedys wstydzilam sie rozebrac przed nim ateraz gdy to robie od razu mu sie podnosi nie tylko cisnienie a wec ni ejest tak zle ;]dodam ze u mnie w rodzinie wszyscy sa chudzi wiec geny nie zmienie tu nic ale jem duzo tzn malko a czesto zdrowo przedewszytskim cwicze i biore takze tabletki anty i sie poprawilam jestemnadal szczupla ale zdrowo wygladam piersi mam nie duze ale akurat do mojej sylwetki troszke cialak przybylo i misi delikatnie i jest ok wiec wy tez cwiczcie pobiegajcie itd bo jak sie bedziecie objadac to wam brzuch co najwyzej urosnie a nie cialo trzeb acwiczyc i glowa do gory nie ktore nam zazdroscza trzeba sie nauczyc podkreslac sowja urod emoja koleanka jets chuda jak anorektyczka ale cwiczy ladnie si eubiera jak dla mnie jets za chuda a faceci ja uwielbiaja bo jest wesola podoba sie sobie i o siebie dba wy tez zacznijcie a wtedy nie jeden za wami bedzie latal zycie na tym sie nie konczy niektory cierpia z powodu strasznej nadwagi tak ze nie moga chodzic to jest dopiero tragedia a nie szczuple cialo pozdrawiam

Gość co ci doradze moze pomoze
rob sobie takie mleko cieple z zoltkiem jajk,miodem(ale najlepeij prawdziwym)lub z cukrem oraz z maslem.pij kilka szklanek dziennie to pommaga. nasza strasznie chuda siostrzenica to pila,lekarz zalecil jej picie takiego odzywczego mleka.

Gość KLOS
Żeby przytyć trzeba zwiekszyć ilość kalorii spożywanych w ciągu dnia. Piszą tu głównie nastolatki które mają szybki metabolizm, poza tym stres "zjada" człwieka itp. Racjonalna zbilansowana dieta była by najlepszą opcją. jeśc 5 razy dziennie wo ustalonych porach. Po odiadku mozna by sie połozyc żeby metabolizm zwolnić troszke. Ważne żeby zjeść odżywcze sniadanie i kolacje. mozna ewentualnie sie wspomóc odrzywkami jak dla sportowców tzw. Gainerami które mają sporo węglowodanów i pomagają w przyroście masy. 3 razy dziennie takiego szejka z odzywki plus normalne jedzenie jak dotychczas i musi waga ruszyc. Jestem facetem ale tez kiedyś bylem chudzina, teraz przy 176 waże 74 kilo i mieśnie nienajgorsze. Moja chudość tak mnie zmotywowała... Powodzenia

Gość falszywa_ksiezniczka
Krzeczonka - i Ty piszesz, że jesteś grubsza teraz? :) ja mam 170 cm, ważę ok. 50 kg, biust ok. 75 C. Wszyscy mówią, że za chuda jestem....że ładna figura, biust OK, ale ogólnie, że chudzina ze mnie ;) Może masz grubsze kości, ja ogólnie czuję się chudo :). W zasadzie - w sam raz :) A do autorki - Wiesz, masz dopiero 16 lat! Po pierwsze wtedy to i ja nie miałam chłopaka :P, spoko.. po drugie to na pewno figura jeszcze Ci się zmieni. Jak ja oglądam fotki sprzed paru lat, to nie mogę się nadziwić, jaka chuda byłam i mało kobieca ;-). Biust urósł mi stosunkowo niedawno ;) na pewno miałam ok. 20 lat :-). Wiem jak ciężko przytyć, bo stres mnie często pozbawia apetytu, poza tym mam dobrą przemianę materii. Tobie polecam jeść dużo kalorycznych rzeczy, trochę słodyczy, ale bez przesady.. I nie martw się, figura się jeszcze zmieni :-). Rozmiar biustu też, chyba że to rodzinne u Was i wszystkie kobiety mają mały biust ;), ale wątpię w to. Głowa do góry i pociesz się, że dużo puszystych dziewczyn dałoby wszystko, żeby się z Tobą zamienić..

Spotkalam ostatnio kolezanke z podstawowki i gimnazjum. Zawsze byla bardzo chuda, 42kg przy 170cm. Teraz? lat 22,i 67kg :-O Nie martw sie autorko, przytyjesz.

Gość a może choroba
Witajcie, a może ta chudość jest od choroby, obserwuj się . Są ciężkie nawet choroby które właśnie tak się objawiają. Moja koleżanka była chuda ważyła 51kg przy wzroście 170, ktoś jej powiedzial żeby poszla do zielarki po zioła na przytycie. Poszła, ale zielarka powiedziała jej żeby sobie zrobiła badania jakieś. Badania wykazały,że jes chora.Leczy się i przytyła.Pozdrawiam.

Gość pupa77
Przebadanie się to podstawa. Możecie miec np. nadczynnośc tarczycy, złe wchłanianie. Można a nawet trzeba te rzeczy leczyc...