Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakana2

zapchane kanaliki lzowe

Polecane posty

Gość zaplakana2

Czy ktos mial podobny problem?Od kilku miesiecy z lewego oka leca mi zly, okolice oka sa napuchniete i obolale, zwlaszcza w kaciku. Lekarz stwierdzil zablokowane kanaliki lzowe i przepisal Paracetamol , ktory niestety nie pomaga i klopot stale powraca. Co mam robic?

Gość Idź do innego lekarza
albo wybierz się do tego samego ponownie.

Gość zaplakana2
Bylam u kilku lekarzy i kazdy z nich powiedzial ze tak czasami bywa i organizm sam musi sie z problemem uporac...Tylko ze to sie pojawia coraz czesciej, ja nie znam przyczyny i oko coraz bardziej boli...

Gość zmien lekarzy

Gość zmien lekarzy
organizm sam moze sie uporac co najwyzej z lekką sraczką ale nie z czymś takim co Ci dolega!Tu chodzi o oczy,mozesz np. je trwale uszkodzic przez nielecznie takich dolegliwosci,idz do innego lekarza|!!!!!!!!

Gość zaplakana2
Kilku roznych lekarzy mowi to samo...Zaden nie zlecil dodatkowych badan...Powiedzieli ze juz sie tak bedzie powtarzac...Latwo im mowic...gdyby czuli ten bol i sprobowali funkcjonowac z wiecznie zalzawionym okiem...Probowalam masowania okolic oka, ale to nie usuwa problemu na zawsze....

Gość zaplakana2
ja soczewek czy okularow nie nosze wiec to nie tutaj tkwi problem...

Gość ciasteeczkoo
moj synek jak mial 2 miesiace tez to mial lzawil i ropa mu leciala z oczu.I poszlam do okulisty i przepisal krople do oczu TOBREX podobno jakies silne i mu nie pomogly wiec musial miec przetykane kanaliki i wtedy przezylam szok jak mu to robili.

Gość zaplakana2
Mnie ropa z oczu nie leci, jedynie lzy. Placze mi sie nawet jak sie siedze w domu, nie potrzeba klimatyzacji czy wiatru. A na czym ten zabieg przepychania kanalikow polega? Pomaga rozwiazac problem?