Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mój_punkt_widzenia

Czy grubsze dziewczyny są łatwe ?

Polecane posty

Gość Mój_punkt_widzenia

Dużo na tym forum ostatnio tematów o grubszych dziewczynach i ich problemach. Korzystając z okazji że pewnie jest tu trochę takich osób mam pytanie. Czy zdarza się wam że ktoś nieznajomy który zagada do was w kolejce w sklepie, w urzędzie, na przystanku czy w autobusie, po krótkiej pogawędce na neutralne tematy (pogoda, studia, wakacje) proponuje wam "kawkę" u siebie, z podtekstem że na kawce się nie skończy. Czy coś takiego zdarzyło się wam i co z tego wyszło. Wydaje mi się że jest pewien stereotyp że grubsze dziewczyny są łatwe bo są w sytuacji w której "też chciałyby" ale nie mają dużego grona chętnych adoratorów, więc wykorzystują nadarzającą się okazję. Czy to tylko mit, a prawda jest inna ? (Dodam tylko żę naprawdę mnie to interesuje, nie stawiam żadnej tezy i nie chcę nikogo obrażać)

Gość nie chyba że desperatki

Gość ja mam sporą nadwagę
dziewicą nie jestem ale mimo, ze mam 25 lat, mialam jednego partnera :) i zdecydowanie nie powiedziałabym, żem łatwa :P

Gość nie wiem jak to jest z grubymi
bo jestem chuda:) ale moze i tak... moze nie sa latwe ale wiaza sie z takimi meskimi ciotami w akcie desperacji

Gość Desperatki
Sądząc po wpisach na tym forum to wszystkie balerony są zdesperowane i wyjątkowo łase na facetów.

Gość kyufydytdy
Kooorewski charakter nie zależy od wagi. To się ma lub nie.