Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamomii

plis wejdzcie i pomozcie!! ile kosztuje naprawa agd !!?

Polecane posty

Gość mamomii

prosze moze ktos pomoze mi i serio odpowie na pytanie? otorz zepsul sie mi robot kuchenny, dymil sie i padl:/ podejrzewam ze siadl silniczek chcoc kto wie ile moze kosztowac naprawa? mieszkam daleko od jakiegokolwiek punktu napraw i nie wiem czy w ogole mi sie oplaca zawozic to prosze o jakies rady:) dzieki

Gość a co...
to za firma?

Gość mamomii
jakas ciatronic nie kosztowalo to wiel ale sie mi czesto przydawal wiec jakby cena nie bylo wielka chetnie bym go zawiozla...

Gość Lepiej kupic nowy
Bo to kosztowne ta naprawa... Dla przykladu: babcia zaplacila za wymiane zaroweczki w piekarniku 80zl + cena zarowki...

jesli jest stosunkowo nowy to ma gwarancje, jesli nie ma gwarancji to nie oplaca sie naprawiac

Gość a co...
wyrzuc go na zlom- clatronik a nie ciatronik pewnie :) kupic nowy bedzie taniej :)

chyba lepiej kupic nowy. Takie naprawy nie są zbyt tanie. Ja mialam fajną sokowirówke tez cos się przepaliło zaniosłam do naprawy a facet do mnie ze koszt 150 zł a ja ją kupiłam za 119 zł także lepiej kupic nowe i na gwarancji 2 lata a nie 3 mc

Gość mamomii
o kurcze tak drogo???:: ?? szkoda bo wlasnie niedawno gwqarancja wygasla a mialm go krotko.. swoja droga dlaczego oni tak duzo licza jak to przekracza cene czasem sprzetu?? szok:o

Gość mamomii
eh no coz moja gwarancja byla na rok:)

Gość a co...
jak na rok? nawet jesli na rok to drugi rok gwarantuje ci sklep w ktorym kupilas robota. łaski nie robia aaa w o ogole to takie tanie sprzety sa tak wymyslona ze tylko okres gwarancji wytzrymuja a potem kosz na smieci

Gość mamomii
na rok to na rok, dostalam go w prezencie moj maz kupil go w innym miescie coz ...tez tak mysle ze produkuje teraz taki badziew ze byle do gwarancji dojechal:o:o