Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kakaoo

Głodówka - zdrowe?

Polecane posty

Chciałabym co nieco schudnąć.. no i oczyścić organizm. Wiec jak powinnam ją przeprowadzić i przez ile dni?

Gość amenooooooooooooooooo
dokladnie...jak sie do glodówki przygotowywujemy a potem sama woda przez iles tam dni to zdrowie a noi lewatywa jeszcze a jesli pijemy kawe i dwa paluszki dziennie to na bank na zdrowie nie wyjdzie :D

Chodziło mi właśnie o picie tylko wody, czy ewentualnie zielonej herbaty... jednak zastanawiam sie czy nie bede sie czuła osłabiona :)

Gość Jupijej
Ja po prostu przestaję jeść,ale staram się wtedy pić dużo wody mineralnej z dodatkiem cytryny,to wypłukuje toksyny z organizmu.

poszukaj tematu na forum zdrowie i uroda: "glodowka odmienila moje zycie, czas to powtorzyc" tam jest juz temat przemaglowany.

Gość Jupijej
Staram się by nie trwało to dłużej niż 2-3 dni. Pierwszego dnia bez jedzenia zazwyczaj zaczyna mnie boleć głowa,później nie mam już żadnych dolegliwości :D

Gość fubu1992
ja zaczynam od jutra 10 dni... schudłam 30kg przybrałam 7 na zwyklej diecie troche czytałam na temat głodówki i zdecydowałam się podjąć wyzwanie mam w planie na początek 10 dni pierwsze 3 dni są najgorsze, ale wate efektu:) Wazne jest też dobre wychodzenie z głodówki