Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 22, 2008 bo mu się zdawało ze już umie latać i go teraz matka odrzuci bo pachnie moim zapachem... w dłoniach go przyniosłam z powrotem :( ja to mam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 22, 2008 piszczy :( zostawili go? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Czerwiec 22, 2008 ale kto piszczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aramanda 0 Napisano Czerwiec 22, 2008 chciałaś dobrze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elmirka 0 Napisano Czerwiec 22, 2008 jakis ptasiek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 22, 2008 :( co ja mam zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
million dollar baby 0 Napisano Czerwiec 22, 2008 ja mialam to samo 2 lata temu. Pisklak wypadl z gniazda, polecialam i przynioslam go z powrotem do mamusi. Ale umnie skonczylo sie happy endem... Nauczyl sie fruwac i polecial sobie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 22, 2008 ponad miesiąc temu synogarlice uwiły gniazdko na moim parapecie złozyły dwa jajka, siedziały na nich i jakiś czas temu wykluły się dwa maluchy i dziś ten większy odfrunął a ten mniejszy chciał za nim i wypadł... poleciałam i go przyniosłam bo by go koty zeżarły :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Czerwiec 22, 2008 podawaj mu pęsetką robale :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blekitnooka 0 Napisano Czerwiec 22, 2008 Lusesita, my hero ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pokaz mu jak sie lata Napisano Czerwiec 22, 2008 ;D moze się nauczy wtedy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 22, 2008 się śmiejecie a mi się płakać chce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale co matka go odrzuciła już Napisano Czerwiec 22, 2008 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 22, 2008 matka z ojcem dolatywali i karmili maluchy glizdami ale jak poczują mój czyli obcy zapach to już pewnie nie będą :( poza tym te małe były nierozłączne, spały przytulane do siebie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak znowu wyfrunie Napisano Czerwiec 22, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 23, 2008 wyfrunął jak byłam w pracy :O łapał go chłopak córki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 23, 2008 matka u niego była :) podkarmia go :) kurde, jak ja się martwię o to maleństwo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blekitnooka 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Miejmy nadzieję, że już wszystko będzie ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 23, 2008 :D to one mnie wybrały czym czuję się zaszczycona ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja myslalam ze Napisano Czerwiec 24, 2008 wybieglas za facetem, a nie za pisklakiem ;) Dobra kobita z Ciebie Lusesita, opiekuj sie pisklakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 24, 2008 :) jeszcze jest, dokarmiam łobuziaka ;) ziarnem, bo glizdy mu nie przyniosę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wygladaja Napisano Czerwiec 24, 2008 w sklepach zoologicznych mozna kupic robale.. dzdzownice albo ochotki (sa malutkie, dobre dla pisklakow ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 24, 2008 :O kurde... ale ja się brzydzę glizdowatych do ręki nie wezmę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość supermąrda gościówa Napisano Czerwiec 24, 2008 to go nakarmisz metodą usta-usta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 25, 2008 matka go jednak dokarmia :) nie muszę brać glizd w paluchy ;) martwi mnie to ze on może ma jakiś defekt :O starszy odfrunął 3 dni temu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o no masz............... Napisano Czerwiec 25, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 Starszy to szybciej dorósł tak chyba jest u wszystkich zwierząt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 25, 2008 niby logiczne :O głupia jestem boli mnie to że został sam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 Zraz tam głupia... zbyt emocjonalnie do tego podchodzisz.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach