Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shadowwwwww

Hej wielcy miłośnicy zwierząt!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Shadowwwwww

Przygarniecie 3 małe kotki?

Gość Shadowwwwww
co nie ma chętnych? a na innym topiku tak wam żal kotka. :o

Hipokryzja to coś co nas otacza na każdym kroku. W takim przypadku każdy powie, że nie może, bo nie ma warunków.

Gość No hipokryzja

Żal to mi głupiej właścicielki, która wzięła owego kotka do domu nie zastanawiając się nad tym, że nie ma pieniędzy na utrzymanie go. :O

Gość mmmmmaaa
kochana żada hipokryzja ja mam trzy kotki i pieska(wsyztskie przygarnietę) przygarnijąc nastepne zrobiłabym krzywde swoim przecież neimozliwością jest żebym uratowała wszytskie zwierzęta teraz to ja biore szukam domu pytam znajomych ale nie moge brać wszytskich bo zamiast domu miałabym schronisko i moje zwierzaki były by zazdrose świat by sie im zawalił.To że jestem miłośnikiiem zwierzat wcale ei znaczy że pmusze przygarniac wszytskie potrzebyjace zwierzeta.Biore chodze do lekarza szukam domu reaguje jak ktoś sie zeca ale wiecej zwierzaków miec juz ie mogę

Podpisuję się pod powyższym tekstem czterema łapami. :classic_cool: Słusznie powiedziane. Wy myślicie, że bycie miłośnikiem zwierząt polega na przygarnięciu do domu kilku zwierząt skoro nie ma się na to pieniędzy i warunków? ... :O