Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicollee20

zapomniana tabletka a koniec opakowania. Pomocy

Polecane posty

Gość nicollee20

hej mam bardzo wazne pytanie. otoz na weekend wyjechalam do rodzinki i zapomnialam wziasc tabletki. i w piatek nie wzielam i w sobote. dzis juz jestem w domu i nie wiem czy wziasc ta tabletke dzisiaj bo to juz ostania z 21 i pd jutra mam przerwe 7 dniowa. czy poprostu ja ominac....... i wlasnie i co dalej. nigdy nie mialam takiej sytuacji. pomozcie

Gość nicollee20
czy ktos pomoze

Gość nicollee20
moze nie bede braqc tej ostatniej i od piatku bede liczyc 7 przerwe i nastepne opakowanie wezne w sobote. co o tym myslicie

Gość nicollee20
szkoda ze nie ma tu nikogo kto by pomogl a niby mozna tu uzyskac odpowiedz na wszystkie swe watpliwosci

pomin i jedz dalej jak gdyby nigdy nic. na wszelki wypadek przez jakis czas dodatkowo sie zabezpieczaj, chociaz i tak ryzyko jest male, bo to byl koniec opakowania. jakbys opuscila na poczatku, to ryzyko wpadki byloby spore :) te pominiete tabletki najlepiej zostaw sobie gdzies schowane, moga sie przydac w naglej sytuacji - np. jak po wzieciu tabletki zaczniesz wymiotowac i bedziesz potrzebowala jeszcze jednej, albo cos.

Gość moja gin
zawsze mowi zjadamy wszystko to co zapomniane czyli zjesc dwie zapomniane wtedy kiedy mozeszz i nastepna o normalnej godzinie

Gość nicollee20
ZROBILAM TAK ZE NIE WZIELAM TYCH TABLETEK I ZROBILAM 7 PRZERWE LICZAC JA OD MOMENTY ZAPOMNAINEJ CZYLI OD PIATKU.