Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yjuh7ujhy

JEGO zachowanie..prosze o rade

Polecane posty

Gość yjuh7ujhy

Od 2 miesiecy spotykam sie ze swietnym chlopakiem. Przynajmniej tak mi sie wydawalo do niedawna. Coraz czesciej zauwazam,ze bahostki typu spoznienie sie na tramwaj lub jakis moj komentarz wywyoluja jego agresje, na szczescie tylko slowna:O Pozniej dzowni, przeprasza, obiecuje poprawe i nic-ciagle to samo. Nie wiem czy jest sens byc z kims takim. prosze o jakies rady:(

Gość yjuh7ujhy
mgla--> dlatego tez dodalam "do tej pory";) Nigdy nie uzyl zadnego wulgaryzmu w stosunku do mnie, ale niepokoi mnie to,ze byle pierdola potrafi go naprawde zdenerwowac:O

Uważam, że lepiej dać sobie spokój z kimś, kto nie potrafi nad sobą panować i wzburza się z byle powodu.

Gość rewelacyjny facet
nie ma co - naprawde świetny.

Gość Eeeeeee to 2 miechy juz ze sob
jestescie. Kawal zycia bez kitu. Teraz to sie nie uwolnisz, jestescie ze soba zwiazani do oknca zycia. Boz, gdzie sie takie idiotki chowaja???? Widzisz jego wady, wiesz, ze to zle, wiesz, ze najprawdopobniej sie nie zmieni, ale sie glupio pytasz! Na co czekasz? Az ci pierdolnie z calej sily? Az\ bedziesz uciekac przed nim z dzieckiem po nocach? Czy na co czekasz? Nie rozmumiem i nigdy nie zrozumiem takich durncxyh bab jak ty!

Gość ooo to ja mam
podobnie...tez dwa miesiace i tez wylazi szydlo z worka. Facet na wiele rzeczy reaguje dosc nerwowo a na dodatek jest w cholere zazdrosny. Sama sie nad tym zastanawiam z tym, ze mi bedzie latwiej bo raczej nic do niego nie czuje oprocz sympatii. Jest bardzo przystojny ale bardzo prostolinijny i co tu duzo mowic czasem dziala mi tak na nerwy ten jego brak inteligencji, ze mam ochote mu o tym powiedziec :-0