Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wakacje a ja się nie ciesze...

Dlaczego tak jest??

Polecane posty

Kocham tylko kogo?? Szczerze sama nie wiem ;( Jestem ze swoim chłopakiem 2 lata Ale ciągle myślę o ex o tym co było 3 lata temu.. Nie wiem jak to uczucie mam nazwać nie wiem sama co czuje?? Patrze na zdjęcie mojego ex na fotce a później na nasze wspólne zdjęcie z moim chłopakiem które mam na pulpicie jak się całujemy i płacze... Ale dlaczego?? Po miedzy mną a moim chłopakiem jakoś dziwnie jest,nie wiem wypaliło się coś?? Kocham go napewno ale nie wiem co za głupie uczucie we mnie siedzi... ;/

:(

Gość takaaatamonaa111
wiesz co, mialam w zyciu podobona sytuacje, tylko ze to wlasnie moj chlopak caly czas myslalal o swojej bylej ktora go wczesniej rzucila.. jak pytalam czy cos odo niej czuje to oczywiscie zaprzeczal, ale bylo widac ze go do niej ciagnie..i mialam racje, potem dowiedzialam sie ze sie spotykali (chociaz ona go nie chciala, smiem podejrzewac ze robila mi na zlosc bo wiedziala jaka ja bylam o nia zazdrosna, a mnie nigdy nie lubila) znalazlam ich wsponle zdjecia robione gdy my bylismy ze soba...w koncu go rzucilam bo nie umialam zniesc mysli ze ja jestem ta druga... ;// jesli kochasz tamtego, to skoncz ze swoim obecnym...wiesz jak ja cierpialam gdy sie o tym wszystkim dowiedzialam?a mogl poprostu ze mna zerwac wczesniej jesli caly czas mu zalezalo na tamtej... ;///