Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mozarella

chce miec normalnego faceta!!!

Polecane posty

Ja jestem chyba jakas felerna. Zawsze trafiam na debili. Moj pierwszy chlopak jaral maryske i rozmowa na poziomie byla z nim niemozliwa. Moj drugi po 11 dniach stwierdzil, ze mnie jednak nie kocha. Z trzecim bylam 3 lata, na poczatku bylo super, potem sie gniewal jak nie chcialam z nim uprawiac seksu, onanizowal sie nawet przy mnie w lozku, nie umial sie na nic zdecydowac, wzdychal do zdjec modelek i pasjami zjezdzal na zjezdzalni(ma 28 lat). Moj ostatni byly, z ktorym sie rozstalam w tym tyg., ciagle mi narzekal, jaka jestem beznadziejna, nie potrafie sie ubrac,umalowac,jest o 8 lat ode mnie starszy, wiec pracuje, ubieral sie w pedalskie ciuchy najlepszych firm, jezdzil kabrioletem, rozpowiadal na prawo i lewo, ze moze miec kazda, bo zarabia 8 tys. miesiecznie a przy rozstaniu wypomnial mi kazda kawe za ktora zaplacil. Jak ja marze o normalnym chlopaku w moim wieku, ubierajacym sie w normalne ciuchy, sympatycznym...sa jeszcze tacy?

Miałaś pecha... ale na normalnego faceta to rzeczywiscie trudno trafic.. :) Niemniej zycze powodzenia :P

sorry ale usmialam sie z tego,ze zarabia 8tys i moze miec kazda......dobre:D

\"sorry ale usmialam sie z tego,ze zarabia 8tys i moze miec kazda\" to nie jest śmieszne, tacy ludzie też są :o \"Jak ja marze o normalnym chlopaku ubierajacym sie w normalne ciuchy .sa jeszcze tacy?\" to jest śmieszne :)

no on taki byl, wpedzil mnie w kompleksy totalne, potrafil skrytykowac fakt, ze mam brazowa kurtke wiosenna(\"wiosna brazowy jest passe\"),wszystko mu nie pasowalo, wstydzil sie, ze pracuje jako kelnerka(dorabiam sobie do studiow tak)

Gość Lol...
...szczescia to ty nie mialas dziewczynino, ale chyba na wlasna prosbę, przeciez widzisz kogo "bierzesz"???

ciesz sie kobieto,ze juz z nim nie jestes ;) a jakis " normalny" znajdzie sie jak go nie bedziesz na sile szukac ;)

No to po prostu wiesz że to na pewno nie był ten. Głowa do góry, może jeszcze nie wszyscy normalni faceci wyginęli ;) :P

ej normalne ciuchy to ważna sprawa :P spotykałam się kiedyś z 28latkiem, który na siłę robił z siebie nastolatka :P masakra :) Gdyby nie to, że nie ma w tej chwili cabrio i pewnie zarabia grubo ponad 8tys to pomyślałabym, że to ten sam pajac :D

Gość widzialy galy co braly
🖐️

Normalność to pojecie mocno względne! :P

no moj ex sobie ostatnio kupil jedwabne spodnie bossa, rozowe, w ktorych wygladal jak pajac, wszyscy sie z niego nalewali...stwierdzil, ze zyje z wiesniakami bez wyczucia stylu...no spodnie ladne byly, ale on wazy prawie 90 kg przy 180 cm...

Poza tym na poczatku to oni wszyscy byli super. Z tym w rozowych spodniach przezylam najbardziej romantyczne chwile...chyba ja mam jakis feler

Gość normalny wiesiek

Gość symapatyczna007
ja mam takiego:) wrażliwy delikatny taki misiek:)

no ja wlasnie takiego chce!! mam 24 lata juz, kolezanki wszystkie albo z obraczkami, albo z pierscionkami zareczynowymi a ja ciagle trafiam na jakichs debili

eh no nie przejmuj sie tak, kolezanki za kilka lat beda sie rozwodzic a ty na tym najlepiej wyjdziesz ;) 24lata to ty mloda jestes ;)

watpie czy znajde, mam pelno super normalnych kumpli, ktorych kocham jak braci, 90% jest juz jednak zajeta, poza tym zwiazek z kumplem...

Ten od zjezdzalni ma teraz nowa kobiete, spowaznial, zenic sie bedzie, o dzieciach marzy(jak mi sie raz przydarzylo zapomniec pigulki to mnie w nocy wiozl do szpitala po recepte na postinor).

mozarella a Ty wiesz po co mu dziecko? nie ma to jak własna prywatna zjeżdżalnia :> Dziecko to dobry prektekst ;)

Gość noella cruella
hehe, dobre