Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afsaf

zdjęcia na naszej-klasie, a poziom intelektualny....

Polecane posty

Gość afsaf

Witam, Ostatnimi czasy, to jeśli mam wątpliwości, jaki kto ma poziom intelektualny danej osoby, to wystarczy że wejdę na naszą klasę i zobaczę jakie ma zdjęcia ;). Oczywiście pisze, to tak pół żartem pół serio, ale coś w tym jest :) Co mnie najbardziej razi, to głównie wrzucanie 20 zdjęć dziecka, jedno, dwa, góra trzy rozumiem, choć chyba sama bym wcale nie wrzucała zdjęć dzieci, następnie wrzucanie fotek gdzie jest oprócz osoby, której jest profil 15 innych osób i to w strojach kąpielowych... no i to co mnie najbardziej razi, to zdjęcia dzieci znajomych, które umieszczają ludzie u siebie na profilach...

Gość wielkiepytanienasniadanie
starzejesz sie

Gość afsaf
no każdy się starzeje ;)

chyba juz naprawde nie macie co robic tylko oceniac zdjecia ludzi na naszej klasie... i tu wlasnie widac poziom intelektualny:P... mi tam nie przeszkadzaja zdjecia dzieci, nawet jak jest ich duzo, jak nie chce nie ogladam, proste; a to ze ludzie wrzucaja po dwadziescia? chca sie podzielic tym co dla nich najwazniejsze, normalne i nie widze w tym nic zlego; poza tym jak sie ma male dziecko jemu najczesciej robi sie zdjecia, wiem cos o tym bo sama mam maluszka w domu :) moj kolega pasjonuje sie zeglarstwem i caly czas wrzuca zdjecia z rejsow bo to dla niego wazne i co? tez zle? zdjecia z wakacji Turcja, Hiszpania itp. tez zle bo szpan...ludzie jaki szpan? szpanowac takimi wyjazdami to mozna bylo 15 lat temu, ale teraz??? no dajcie spokoj... jak komus to sola w oku to chyba mu zal dupe sciska... jedyne co mogloby mi przeszkadzac to jakies na pol rozbierane, dwuznaczne fotki, na szczescie mam normalnych znajomych zamieszczajacych normalne zdjecia po obcych profilach nie laze bo po co?

Gość afsaf
przecież napisałam, że to jest pół żartem pół serio ;). Tylko to daje do myślenia, bo to często są ludzie, którzy dają takie zdjęcia z liceum np. z którymi się do końca nie dogadywałam i już wiem dlaczego ;) Nie lubię przesady i czego bym najbardziej nie chciała, to to żeby moje dziecko znalazło się w galerii kogoś na naszej klasie....

a mnie to denerwuje jak cholera 1. nie swoje zdjecia - nosz kurde to twój profil, to po co kogos innego zdjeci dajesz i to jeszcze w takich ilościach...jak chcesz sie pochwalić dzieckiem, to załóż mu profil:P 2. 20 swoich zdjec, z różnych stron, na podłodze, na fotelu, przy ksiązkach (niby taka mądra), ze ścierką przy zlewie (niby taka pracowita)...zaaaaaaal ludzie!! 3 lub 4 wam nie wystarczą??

Gość afsaf
ludzie chyba momentami zapominają, że to nie jest portal o rodzinach, czy typowo do wrzucania fotek...