Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kostka czekolady

Piecze, boli podczas stosunku... Pomozcie!

Polecane posty

Hej dziewczyny! Na poczatku zaznacze,ze nie jestem nastolatka, ale mezatka:) Jakis tydzien temu podczas stusunku poczulam bol, pieczenie i zamiast przyjemnie bylo \"bolaco\". Myslalam,ze to z powodu zlego nawilzenia, ale nastepne stusunki tez sprawialy mi bol. Przez weekend zrobilismy sobie z mezem przerwe, bo myslalam,ze moze obtarlam sobie cos w srodeczku,ale wczoraj tez mnie bolalo-jedynie nie podczas calego stosunku,tylko na samym poczatku-gdy bylo wlozenie czlonka do srodka. Kurcze co to moze byc? Wyjezdzam w srode na 4 miesiace i nie chce za granica sie wloczyc po lekarzach:( Czy ktos mial podobne objawy? Mialam jakies 5 miesiecy temu wymrazanie nadzerki,czy to moze ona sie odzywa?? Chociaz lekarz stwierdzil,ze sie dobrze wszystko zagoilo. Poradzcie kobietki co robic? Wiem,ze powinnam udac sie do lekarza, ale dzwonilam juz do 2 i nie maja wolnego terminu;/

Gość gkgkkg
Masz się zamiast puszczać przez te 4 miesiące jak nie, to pewnie po powrocie minie.

no wlasnie jako takich nie bylo uplawow.Chociaz juz dobrze nie pamietam:( A teraz mam taki "serkowy zapach". Dbam o higiene bardzo, wiec to nie wynika z mojego zaniedbania(ten zapach). Ale np.teraz jak siedze,to tez czuje takie delikatne swedzenie...

*campini* tez tak myslalam,ze to sprawa nawilzenia i tak wciaz mysle. Chociaz jak czlonek wejdzie gleboko ,do samego konca, to tez mnie to boli-a kiedys wrecz przeciwnie.

ja tylko prywatnie chodze i juz do dwoch nawet dzwonilam lekarzy i nie maja czasu!!! Do obcych nie chcialam isc,ale bede chyba musiala, aby byc pewna ze jest oki. echhh chociaz mialam nadzieje,ze obejdzie sie bez lakarza.

Gość jakaaa
kup w aptece feminatal plyn ginekologiczny do higieny intymnej kosztuje ok 20 zl- dziala rewelacyjnie na takie dolegliwosci, podmywaj sie nim jakies 2 czy 3 razy dziennjie a swedzenie przejdzie po kilku dniach. Tylko kup plyn ginekologiczny a nie zwykly bo zwykly nie ma tak kwasnego odczynu i nie dziala leczniczo

Gość jakaaa
tak na praktycznie takie same dolegliwosci stosowalam i pomoglo:) teraz uzywam tego plynu codziennie zamiast zwyklego plynu do higieny intymnej bo ten pozwala utzrymac odpowiednie ph i oprocz tego, ze leczy to mozna go pozniej stosowac do codziennego uzytku, proflilaktycznie zeby znow sie cos takiego nie przytrafilo ;) mam nadzieje, ze Tobie pomoze, jesli nie to chyba jest tez cos takiego jak tantum rossa-podobno tez dziala ale nie probowalam.

----jakaaaa mam jeszcze ostatnie pytanie:) A jesli to nawet juz jakis grzybek ( mam zaczerwienione wargi w srodeczku i piecze mnie to troszke) to wtedy tez ten plyn na to pomoze??

To wygląda na początki grzybicy. Dla pewności, zanim coś zastosujesz, zrób wymaz w laboratorium na mikroflorę z posiewem, będzie od razu wiadomo co masz (jezeli masz jakieś chorobowe mikroby) i czym leczyć. Lekarz na oko też nie określi - da skierowanie do laboratorium. Po pobraniu wymazu możesz się wspomagać domowymi sposobami.

Gość jakaaa
powinien pomoc.. ja nie bylam najpierw u lekarza ale dolegalo mi to co Tobie, poszlam do apteki po ten plyn bo slyszalam o nim, po kilku dniach objawy minely ale na wszelki wypadek umowilam sie do gina. Kiedy juz do niego poszlam to wszystkie objawy juz ustapily i on powiedzial, ze wszystko ok i moge stosowac dalej ten plyn ale i tak jestem zdrowa :)

tylko wlasnie nie mam juz czasu na zadne wymazy, bo w srode wyjezdzam na 4 miesiace za granice. Kupie sobie ten plyn i zobacze-mam nadzieje,ze mi pomoze:) dzieki wielkie za pomoc i porady!! buziaki dla Was😘

Gość ninka2
Witam chciałabym sie dowiedzieć dlaczeo podczas wprowadzania członka do pochwy bardzo boli i ból utrzymuje sie dosc dlugo.Narzeczony jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały ale ja mam nieodparta ochote sie kochc.Wczesniejszy bol byl mily podczas stosunku ale teraz staj sie niedozniesienia co est ze mna nie tak?Po stosunku kiedy sie zalatwiam bardzo mnie piecze co mam robic?