Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234-mono

PYTANIE DO KOBIET

Polecane posty

Gość 1234-mono

....pytanie: czy jest jakies róznicowanie w tym by : szybko -b-szybko wykonywać ruchy frykcyjne , czy wolicie to -by wolno -powoli to robic...czy jest w tym dla Was jakies upodobanie . zakładam ze zdania bedą podzielone ...jeśli ..to z czego to ew. wynika ...

Gość Jak anioła głos ...
szybkie.To jest szalenie podniecające, a poza tym jest w tym jakaś perwersja, taki szybki numerek.

Gość a moze..
wolne mnie denerwuja i czasem nawet jest to nieprzyjemne, tylko szybkie :)

Gość 1234-mono
...no tak ...ale tak szybkie ruchy powodują skrócenie (znaczne) czasu trwania tej przyjemnosci ..-przynajmniej ja cholera tak mam!

eeeeeeeee powinno sie zaczynać tak spokojnie a puzniej szybciej a najfajniej jak jest kilka fikuśnycz pozycji i w każdej sprubować raz szybko raz wolno.... miauł

Gość qpqpqp
zacząć wolno,z patrzeniem w oczy,słodkimi pocałunkami,a potem szybka jazda :p

Gość 1234-mono
....tralalala...ona ma zawsze zamknięte ślepia.. i jeszcze odwraca w tym mom. głowe...tak naprawde to nie wiem wtedy czy mam byc jak królik czy jak zółw -ja prefer. wolno i smakować - ona ...chyba bym był królikiem ....eeech .....

wolno moze tylko z poczatku a potem zdecydowanie szybko, tak jak mowila Jak Aniola Glos taki szybki numerek jest super podniecajacy, a jeszczez lepiej jak slychac jak jajka obijaja sie o ci*ke:)

Gość 1234-mono
......Kobietki !!!!! problem sprowadza sie tez do tego ze: jesli szybko -to przy jej b. ciasnej pochwie ja za szybko dochodze -bo to powoduje wzmozone doznania(dla mnie) ..... wolno -to owszem dłużej.. ale ona twierdzi ze za długo ....syt. niemalże bez wyjscia!

widocznie wolno ja nudzi wiec rob szybko mimo ze krotko, a za jakis czas przeciez mozecie znowu sie kochac i kazdy nastepny stosunek powinien byc dluzszy. Jesli kocha to zrozumie i bedzie cierpliwa :)

Gość 1234-mono
liliana22... hm... jesli ..jesli.. itd... no dobrze ...posłucham sie Ciebie.. (tylko jest cholerny dysonans -,...ONA ROMANTYCZKA!!? i taka gonitwa tam... uffff!)...

ee jakby byla taka romantyczka to by ci nie zwracala uwagi ze za dlugo robisz to wolniej. Zreszta najlepiej z nia pogadaj jakby chciala sie kochac i problem sie sam rozwiaze. A i tak mysle ze kazda dziewczyna lubi choc czasem byc dobrze zerznieta:D Bo kochac sie w ten sam sposob caly czas tez jest nudne i kazdy potrzebuje odmiany, nawet romantyczka.

Gość 1234-mono
LILIANA ...piszesz jak prawdziwa kobieta - to mi sie podoba ...być zerżnięta! ha ...chyba to jest TO!!! cholera nie mam natury je....ki.No ale niech tam ....spróbuje dzisiaj..jest taka" burzowa atmosfera'....zerżnę ją jak BURZA!!!

Gość 1234-mono
LILIANA ...piszesz jak prawdziwa kobieta - to mi sie podoba ...być zerżnięta! ha ...chyba to jest TO!!! cholera nie mam natury je....ki.No ale niech tam ....spróbuje dzisiaj..jest taka" burzowa atmosfera'....zerżnę ją jak BURZA!!!

Gość 1234-mono
...a jak Ciebie znajdę...????

Gość 1234-mono
...mam obawy zeby tak ... wszystkim pisac...

Gość 1234-mono
....nic w Necie nie jest anonimowe... łatwo mozna ..skąd itd... nieufnie podchodze do tego - mam opory ......no nic.... jak juz ..to sie ew. zgadamy -przed nami przeciez JUTRO?

Gość 1234-mono
LILIANA22...gdzie jestes???!!!!!!!!!!!!!!