Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne rzeczy

byle itp..

Polecane posty

Gość dziwne rzeczy

jak myslicie, czy utrzymywanie kontaktów ze swoimi były dziewczynami przez waszego faceta jest ok?? chodzi mi o pisnie smsow, gadanie na gg, wychodzenie na piwo i to nie z jedna tylko kilkoma bylymi. Moim zdaniem to dzine, drazni mnie to strasznie, a on nic nie rozumie, mowi, ze tratuje je jak kolezanki.... nie wiem co z tym zrobic, awantury nic nie daja

a sypiał z nimi czy nie? Bo może to zwykle znajome z ktorymi nic go nie lączylo ale tak czy siak mialabym go w dupie i zadzwoniłabym po swoich byłych zaprosiłabym ich na kawe do nas na niedziele i zobaczymy :):):):):)

Gość moj sie nie spotyka
dla mnie to dziwne

Gość giraffa
ja bym nie pozwoliła nawet na utrzymywanie kontaktów typu gg, smsy nie mowiac juz o wychodzeniu na piwo. Albo ważna jestem ja albo one. Jeśli one to dowidzenia. Awanturami tu nic nie wskurasz, bo bedzie Cie olewał. albo spokojna rozmowa albo zwyczajnie odejdź. Jesli bedzie chciał z Tobą byc to powinien to zmienić, jeśli nie to widocznie mu na Tobie nie zależy. Przykre ale taka jest prawda...tego kwiatu jest pół swiatu, nikt nie jest niezastąpiony.