Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aktualna girl

ex girlfriend

Polecane posty

Gość aktualna girl

moj chlopak utrzymuje kontakt ze swoimi bylymi, starsznie mnie to draznie, bo jestesmy ze soba ponad rok. Mowi, ze dla niego to kolezanki, ale kiedy go o cos poprosza to leci od razu, pomaga, umawia sie na piwo, pisze smsy, dzwoni, gada na ggg.. jestem zalamana, on tego nie rozumie, ze sprawia mi to przykrosc kiedy pisze do nich mala, baby itp. co robić??

Gość qpqpqp
Mój tez utrzymuje kontakt z byłymi :o Tylko nie wiem,jak częsty. Najbardziej zabolało mnie ostatnio takie zdarzenie: leżymy wtuleni w siebie,nagle mówię mu: o,nie masz dziś obrączki! (nosi srebrną),on: ,,no tak,zapomniałem". Ja mu mówię,że nie lubię,jak ją nosi...Kiedyś zapytałam skąd ją ma,powiedział,że sam sobie kupił,a podczas tej ostatniej rozmowy mówi,że nie pamięta,że nawet gdyby dała mu ją któraś z poprzednich dziewczyn,to co? :o Może to głupie,ale poczułam się,jakby ktoś mnie czymś uderzył w głowę! Nosi obroczkę od byłej?! :/

Gość aktualna girl
nie, nosi lancuszek od jednej z nich, ale akurat z nia nie utrzymuje kontaktow, ale denerwuje mnie ten temat...np ostatnio przegladalam jego gg i cos mnie podkusilo, zeby zobaczyla korespondencje z nia i zobaczylam jak jej pisze o mnie, np ona mowi, ze widziala nasze zdj i ze ladna ze mnie dziewczyna a on na to ladna ale jaka wredna!!! a ona na to: myslalalam, ze wolisz blondynki (ona jest blond) a on na to: caly czas wole :))- fajnie co?? pisze do niej czy nie wyjdzie z nia na piwo albo zapraszal na swoje urodziny, na ktorych tez przeciez bylam! wiesz jkbym sie czula??? ch****o!!! nie wiem co mam robic, caly czas zapenia mnie, ze to tykokolezanki, ze one maja faceto jedna ma nawet dziecko i meza i przyjezdzala do nieo na spacerki z wozkiem!!! rozumiesz??

Gość aktualna girl
nie zalamuj mnie!!! :(((

para to dwie osoby - tłum jest nie wskazany jesli się czujesz źle z cieniem byłej, to powiedz to facetowi powinien uszanować to, że nie życzysz sobie jej obecności w waszym związku może gdy poczujesz się pewniejsza, silniejsza w waszej wspolnej relacji, nikt nie będzie robił na tobie wrażenia, żadna była dopóki jednak tak nie jest - nic sie Twojemu facetowi nie stanie jak zerwie kontakt z była na chwile czy dwie.