Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagódka1980

Dowiedziałam się że mój przyszły mąż korzystał z usług prostytutek szacunekdo ni

Polecane posty

chyba straciłam szacunek do niego a wyszło podczas spotkania z kolegami ze studiów. Jeszcze sie przechwalal Niewiem jak sobie radzić z tym przykrym uczuciem

nie dziwię Ci się, ale chyba prawda jest taka, że prawie każdy facet korzystał, tylko my o tym najczęściej nie wiemy :o

Ale to było przed slubem czy po ślubie, bo z sexem chyba też nie czekalas na niego....

Gość nie każdy

Gość nevadka
wg mnie lepszaprostytutka niż kochanka

Autorce chyba chodzi o to, że to było kiedyś - zanim zaczęli ze sobą być, ale sama świadomość tego jest dla niej przykra.

Gość do Jagódka
pozostaje ci tylko zaakceptować prostytutki w jego życiu, bo pewne jest jedno, on dalej będzie sypiać z prostytutkami, on się nie zmieni, masz to jak w banku, ale być może będzie na tyle dyskretny że nie będziesz o tym wiedziała, tylko będzie cię zarażać, tego bym się bała

to się ciesz że chce się z używaną ożenić....a faceci nie potrzebują milości, najwięcej radochy sprawia sex z roznymi partneerkami.....

No jak myslisz, facet, PRZYSZŁY mąż to jest przed ślubem czy po?

Uooo Mój mąż też korzystał i .... .... nie obchodzi mnie to. To było zanim się poznaliśmy i nie uważam, żebym miała prawo mieć do niego pretensje o coś co było zanim sie w ogóle poznalismy. Tak samo jak nie obchodzą mnie jego byłe dziewczyny i ogólnie to co robił kiedyś. Liczy się teraz. Ja też nie była świeta.

Gość kolektyw
kobieto!!!! już teraz nieważne kiedy to robił i ile razy, ZRÓB TEST NA HIV KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prawie 90% prostytutek w Polsce (włączając te ekskluzywne) jest nosicielkami wirusa HIV. Mało tego, połowa nosicieli nie wie, że już ma to gówno przez takie kontakty!!!!! Warto zaglądać na strony dotyczące tego problemu, bo my w Polsce mamy już poważny z tym problem :O

a co to za różnica czy za sex płacił czy miał go za darmo pod dyskoteką ?? :D

każdy normalny facet skorzysta z "usług" choćby w ramach ciekawości płacenia za sex- mój tez miał taką przygodę, ale nie pasowało mu to, ciesze się, że skorzystał z uslugi zanim mnie poznał, niżby miał zdobywać tego typu doświadczenia podczas trwania naszego związku:D

Tez mysle, ze wiekszosc korzysta / korzystala. znam nawet jedna obrzydliwa historie znajomego zwiazana z prostytutkami ale nie opowiem :O

blekitnooka " nie dziwię Ci się, ale chyba prawda jest taka, że prawie każdy facet korzystał, tylko my o tym najczęściej nie wiemy " Tutaj zaprzeczam. Kłamstow i pomówienie. Fałsz. Do autorki Czy to było w trakcie Waszego związku?

Gość hej a Ty..
błękitnooka rozmawiałaś ze swoim facetem o listach, które znalazłaś?

nie rozumiem ludzi płacących za seks :-o rozmawiałaś z nim o tym? mówił dlaczego to robił? desperacja? pójście na łatwiznę? ciekawość? upodobania? chyba też miałabym problem z byciem z kimś, kto korzystał z takich usług :-o ale wiem, że są osoby, którym to nie przeszkadza.

Gość zrób test na HIV
może masz więcej szczęścia niż ja miałam 😠

Mówił ze nie mial powodzenia, sypiał tylko z jedną dziewczyną w liceum a pozostałe 30 kilka to za pieniądze.