Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagódka1980

Dowiedziałam się że mój przyszły mąż korzystał z usług prostytutek szacunekdo ni

Polecane posty

Gość ldlldldldldldlldld
Ohyda. ja bym takiego faceta nawet kijem nie dotknęła. Idź sobie zrób badania na HPV, bo dostaniesz raka szyjki macicy. Zrób sobie też HIVa.

Gość ldlldldldldldlldld
Poza tym facet, który przeżnął 30 prostytutek ma zwichnięte podejście do seksu. Sorry, ale takie sa fakty. Dla niego kobieta jest seksualnym przedmiotem. Może na razie jest cium cium ale potem będzie nadstaw dupy.

Jak za każdym razem inną to wcale nie jest tak dużo-ile razy uprawialaś sex ze stalym partnerem to nawet nie wiesz a jak inna kobieta to i każdy sex się pamięta

Gość nevadka
przesadzil facet z tą ilością chcąc się pochwalić prze kolegami, ale kto to wie...może

Jak za każdym razem inną to wcale nie jest tak dużo-ile razy uprawialaś sex ze stalym partnerem to nawet nie wiesz a jak inna kobieta to i każdy sex się pamięta

Gość Kobietka24
Jestem z kimś od pewnego czasu i on i ja po tzw. przejściach. I w sumie jesteśmy szczęśliwi, ale wkurza mnie jego szczerość. Opowiadał o swoich byłych, musiałam mu kilka razy powtarzać, że nic nie chcę wiedzieć, że teraz liczymy się tylko my.

Gość współczuję
1) zrób sobie badania - bo to najważniejsze, żebyś wiedziała, czy Cię jakimś świństwem nie zaraził 2) zastanów się nad związkiem, jak jesteś w stanie zaakceptować to mimo wszystko, to walcz o związek, ludzie się zmieniają, każdy ma prawo popełnić błąd nie prawda, że większość chodzi na dz.iwki, nie wiem w jakim towarzystwie się obracacie

Gość ldlldldldldldlldld
O yes, za każdym razem inna zarażona szpara. Fuuuuuuuu...... Idź zrób test na HPV mówię poważnie, to nie są żarty.

Gość no i się wyjaśniło
dlaczego wy głupie baby jesteście pewne że każdy facet chodzi na dziwki...bo wasz facet był !!!! i myślicie że każdy jest taki wykolejony :O...tylko uwierzcie ze niektórych to obrzydza i nie wyobrażają sobie korzystania z takich usług...przecież to jest obleśne...najpierw się ktoś w nią spuścił a potem wasz facet poszedł i też w nią wszedł :o:o:O

No wiec, opowiadal mi o tym X, o naszym wspolnym koledze Y, z ktorym to jezdzil na dziwki :) Kiedys Y stwierdzil, ze chce zaoszczedzic, i znalazl jakas tanią Bułgarkę, dwa razy tansza podobno ;) i jak to mowił X - "chciał zaoszczędzić to miał!" - złapał mendy :D Poszedl do lekarza, a lekarz mowi, ze mendy maja to do siebie, ze wbijaja sie jakos pod skore, wiec przed zastosowaniem lekarstwa, trzeba sie calkiem wygolic. I Y sie wygolil, ale na dupsku sie zacial (Y jest grubasny, a to dodatkowo jak sadze utrudnia ta czynnosc ;) ), i nie wiedzial jak to zrobic, zeby tam dokonczyc :D X: "I przychodzi do mnie, zebym mu dupe ogolil, a ja mu tylko: "weź spierdalaj!" :D:D" I co zrobil Y? Poprosił mamę :D:D:D

Gość ldlldldldldldlldld
"nie prawda, że większość chodzi na dz.iwki, nie wiem w jakim towarzystwie się obracacie" DOKŁADNIE. Myślcie trochę. Gdyby to było takie popularne, agencje byłyby na każdym rogu. I bardzo słusznie: w jakim towarzystwie obraca się ktoś kto tak myśli?:(

Gość gryzi
łeee, przesada... naprawdę wielu facetów miało takie przeżycia i ja nie widzę problemu... a jeszcze o tym opowiada... no chwalić to akurat się nie ma czym, ale przynajmniej nic nie ukrywa.

gdybyś była dziewicą mogłabyś mieć do niego pretensje a tak nie masz prawa robić mu wyrzutów,

Gość no i się wyjaśniło
tylko co innego uprawiać seks z kochaną osobą a co innego z dziwką

Ja po kilku miesiacach pracy w barze i nawiazaniu znajomosci z ochroniarzami w pobliskich dyskotekach calkowicie zmienilam zdanie na ten temat. Nie bylo wsrod nich ANI JEDNEGO, ktory by na dziwki nigdy nie pojechal ani nie zdradzil swojej kobiety. ANI JEDNEGO. Nie mowiac ju zo tym, ze u nas byly organizowane np wieczory kawalerskie, i widzialam co sie dzialo :O

dla kobiety sex z ukochaną osobą jest wspanialym przeżyciem dla mężczyzny z rożnymi partnerkami

Glupie baby z was :o Kto wymyslil haslo "przeszlosc sie nie liczy"? Facet stuknie dziwke, to wielkie halo, ale szmata, ktora w kazda sobote daje sie przeruchac innemu facetowi jest w porzadku? :o

kotek mruczek , doprawdy - ;) no, a jaki morał haha :D:D

Gość no i się wyjaśniło
teraz pewnie w to nie uwierzycie ale mój mąż nigdy by nie poszedł na dziwki...stracił dziewictwo ze mną w wieku 27 lat...gdy się dowiedział że jego znajomy z pracy poszedł na dziwki to tak go zzjjeebbaałł ze ten facet się do niego nie odzywa...naprawdę niektórych facetów dziwki obrzydzają i nigdy nie pójdą

Gość czeka cię seria badań
1. HIV 2. HPV 3. WZW B 4. test na obecność chlamydii 5. test na obecność rzęsistka pochwowego 6. test na obecność grzybów w pochwie i dla własnego spokoju sprawdź jeszcze na stronach www co sprzedają prostytutki :O ciesz się, że to wyszło zanim zaszłaś w ciążę. Z wirusem HIV można żyć, ale nie jest to sielanka. Można rodzić zdrowe dzieci, ale... nie znam przypadku w swojej praktyce, żeby osoba, która już zapadła na AIDS (a to przy nosicielstwie kwestia lekkiego nawet przeziębienia), dożyła czterdziestki :(

Grzęsiu, naprawdę nie widzisz różnicy w podejściu do seksu? czym innym jest uprawianie seksu z kimś, kto chce tego tak samo jak my, a czym innym "użycie" prostytutki. uprawiając seks za pieniądze ma się postawę roszczeniową - klient płaci, klient wymaga. człowiek nie uczy się dawania przyjemności, jedynie zaspokaja swoje potrzeby :-o i to jest główna przyczyna, dla której ja osobiście wolałabym żeby mój partner nie miał takich przygód.

To ile on zycia stracil Do 27 nie uprawiał sexu i trafila mu się używana a on 15 lat na ręcznym jechal:D Tylko wspołczuć.