Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagódka1980

Dowiedziałam się że mój przyszły mąż korzystał z usług prostytutek szacunekdo ni

Polecane posty

jest roznica tak jak i jest rożnica w potrzebach mężczyzn i kobiet, my wolimy za każdym razem z inną za młodu

Gość no i się wyjaśniło
ja też nie byłam używana...nie chciał tego zrobić z kimś kogo nie kocha....a na ręcznym nie jechał...serio...po prostu nie miał takiej potrzeby żeby to robić...on wogóle jest inny niz faceci których znam...ale nie będę przecież tu tego opisywać

Gość zxcd
".a na ręcznym nie jechał...serio...po prostu nie miał takiej potrzeby żeby to robić" to teraz pewnie robicie to raz na ruski rok?

czyli jak twierdzi że przez tyle lat nie jechał na ręcznym z dziwkami się nie zabawiał-to znaczy że kłamie

Gość no i się wyjaśniło
rzeczywiście oboje mamy mały temperament...nie ukrywam tego...a dlaczego współczujecie? to miał się do tego zmuszać bo tak ''wypada'' ?

Grzęsiu, młody jesteś to i głupio gadasz, potrzeby są bardzo podobne, tylko społeczne przyzwolenie oraz rynek usług "troszkę" inne :P

Gość no i się wyjaśniło
mówiłam że tego nie zrozumiecie...on serio nie miał takiej potrzeby...

Gość no i się wyjaśniło
impotentem nie jest...uwierz ;)

Gość zxcd
Czyli nie chodzil na dziwki, bo mial male potrzeby :P

Gość no i się wyjaśniło
bo nie miał potrzeby aby uprawiać seks...

kotek - a moze konkretniej, "nie oszczedzaj na dziwkach" :D:D:D jak ja bym byla facetem, to tez bym poszla do burdelu, a tak z ciekawosci :) ale 30 razy???

Gość no i się wyjaśniło
z ciekawości to można sobie loda pistacjowego kupić a nie iść na dziwki :O...no ale tak to jest : macie facetów którzy tam chodzą to trzeba dopieerdolić tym którzy tam nie byli że sa nienormalni itp...a pewnie w duszy też chciałybyście aby wasz facet tam nie był...tylko się nie przyznacie...

Gość polyan
"jak ja bym byla facetem, to tez bym poszla do burdelu, a tak z ciekawosci" rozumiem, ze jako kobieta, z ciekawosci przespalas sie z: facetem poznanym na dyskotece z murzynem z dwoma facetami itp?

Gość jak mam 42 i chodzę od 20lat
góra 3 razy w roku to już byłem prawie 60 razy

Gość no i się wyjaśniło
skoro taka ciekawa jesteś to dlaczego nie skorzystałaś z męskiej dziwki?..bo pewnie sama uważasz że to obrzydliwe :O

Mój facet też korzystał z usług prostytutek. i to też nie raz (nie wiem ile dokładnie). jak się o tym dowiedziałam, to niezły szok przeżyłam. nie miałam ochoty go nawet pocałować. już wcześniej, jak powiedział, że miał wiele partnerek, to zażyczyłam sobie testu na HIV, więc zrobił i jest ok. ja mam duży temperament i nie wiem, ile bym bez seksu wytrzymała, więc jakoś przeżyłam te jego przygody. tylko do zrobienia loda jakoś na razie nie mogę się przełamać :-P

nie, poniewaz jestem kobieta, i podejrzewam, ze jako facet mialabym wieksze "parcie na sex" ;] nie czuje potrzeby odwiedzenia meskiej dziwki, przespania sie z murzynem ani z 2 facetami (w sumie to ostatnie brzmi interesujaco :P ;) ) tak mi sie wydaje, ze gdybym byla facetem, bylabym ciekawa jak to jest z dziwka, albo - sluchajac opowiadan moich kolegow nieusastysfakcjonowanych z sexu ze swoimi laskami - poszlabym wreszcie spelnic swoje fantazje

Gość Black Angel5
a ja popieram wypowiedzi: no i się wyjaśniło...jeśli facet jest kochającym mężem który nigdy nie korzystał z dziwek i czekał na tą jedyną aby z nią zrobić ten pierwszy raz to według was dziwak,a dlaczego ? bo same macie kurwiarzy i myślicie że każdy facet taki jest

Turquoise jesteś niepoprawna :D:D:D:P we mnie mniej ciekawości a wiecej obaw o zdrowie;) zatem na dziwki bym nie poszła . Zresztą dla mnie to jakaś porażka :O jesli byłabym facetem uznałabym się za pierdołę która nawet nie umie poderwać "laski":O

a mi sie dziwka wydaje taka fantazja faceta. nie lubicie sobie wyobrazac / czuc sie w lozku jak dziwka? :) nie zaprzeczajcie, bo nei uwierze. dziwki podniecaja faceta, bo ich zadaniem jest spelnic KAZDA ICH ZACHCIANKE! jesli jego wlasna kobieta mu tego nie daje, a nie chce mu sie kombinowac czy laska na dyskotece bedzie chciala mu zrobic loda z polykiem czy inne tam zyczenie, to co ma sie frustrowac, od razu pojdzie do dziwki, zeby sprawdzic jak to jest (jelsi zadna mu tak do tej pory nie zrobila). wydaje mi sie - ze gdybym byla facetem i zadna laska nie spelnila moichfantazji, to po to bym poszla. tez pewnie balabym sie czyms zarazic, ale taki lód np ;)