Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatycznaa

ten sam schemat

Polecane posty

Gość sympatycznaa

Po raz kolejny powtarza się ten sam schemat. Zagaduje do mnie facet na sympatii. Ja odpowiadam, wymiana 2 zdań, po czy w kolejnym mailu: a może po prostu się umówimy, co tam będziemy pisać. I na tym się sprawa kończy, bo ja się nie umówię z Mr XYZ, bez zdjęcia, opisu na stronie i jakiejkolwiek potrzeby dowiedzenia się czegokolwiek o mnie. Czyli co, chce sobie obejrzeć świeże mięsko i nic poza tym go nie interesuje. Dodam, oboje mamy około 40-tki, więc można by przyjąć, ze w tym wieku szanuje się, jeśli nie cudzy to przynajmniej własny czas. Jeśli napiszę mi to, co wyżej, prosząc o jakieś przybliżenie własnej osoby, 90% pewności że na tym się skończy, bo men nie raczy siebie przybliżyć. Nie umówię się z kimś, z kim nie wymieniłam przynajmniej kilkukanstu linijek tekst i czegoś się nie dowiedziałam, czy to takie dziwne? Faceci, czy tak trudno wymienić 2-3 maile? Kobitki, co wy o tym sądzicie?

Gość sympatycznaa

a jaki problem napisac do kolesia ze wolalabys najpierw dowiedziec sie o nim czegos wiecej? przstan czekac tylko na ich inicjatywe.

No wiesz, faceci chcą dzaiałaś, kobietą wolą rozmawiać :P Może oni właśnie myślą, że to Ty nie szanujesz ich czasu marnotrawiąc go na \"bezsensowne\" rozmowy jak potem przy spotkaniu i tak okaże się, że to nie to :D A Ty masz swoja zdjęcie na tej stronie?

Gość sympatycznaa
Mam szeroki opis i 5 zdjęć.

Gość sympatycznaa
Napisałam wyżej, że jak odpowiem człowiekowi, żeby mi jakoś siebie przybliżył, bo nie umawiam się całkowicie w ciemno, to zwykle korespondencja się urywa. I co jest większą stratą czasu, napisanie kilku linijek tekstu czy wpakowanie się w ową kawę z totalnie nieodpowiednią osobą i przemęczenie ze sobą no zwykle chociaż pół godziny?

Gość sympatycznaa
Faceci zwykle nie mają zdjęć, opisów ani nawet danych (tyle ile muszą do uruchomienia strony). Jak kobieta natomiast nie ma zdjęć przynajmniej, nikt się nie odezwie.

Gość sympatycznaa
Słodziaczku, jesteś naprawdę słodki:)

Gość sympatycznaa
Jestem już na tej sympatii ze 2 lata, próbowałam takze na innych serwisach. No i zawsze to wygląda tak samo.:( Ja też nie jestem zwolenniczką ciągnięcia jakiś internetowych korespondencji w nieskończoność, wiadomo, trzeba się zobaczyć i sprawdzić jak będzie w realu. No ale wydaje mi się, ze internet służy właśnie do tego żeby się choć ciut wstępnie poznać. Albo: facet mi od razu posyła z propozycją spotkania swój numer telefony. Jak chcę, to mogę zadzwonić. No na litość.

Gość sympatycznaa
Tak, kilka razy. Głównie z początku.

Gość sympatycznaa
I po prostu wiedziałam w przybliżeniu z kim się spotykam. Co jak co ale tamtów do rozmowy nie zabrakło.