Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella addormentata

co moze oznaczac taki sen

Polecane posty

Gość bella addormentata

Mialam w nocy trzy razy taki sam sen a wlasciwie trzy wersje takiego samego snu. Najpierw snilo mi sie, ze wychodzilam za maz i slub odbyl sie w moim koscoele parafialnym bez przeszkod i bylo ok. Potem sie przebudzilam i jak zsasnelam to znow snilo mi sie, ze wychodzilam za maz, ale bylam spozniona. jeszcze w drodze mama mnie pryskala lakierem i bieglysmy spoznione do kosciola. w kosciele bylo strasznie duzo ludzi, na oltarzu pelno ksiezy, kolo mnie jakies stare babcie, odwrocilam sie i zobaczylam mego niedawno zmarlego dziadka. potem zle sie poczulam i zemdlalam. za trzecim razem snilo mi sie, ze niby szykowalam sie na slub ale zajmowalam sie swoimi sprawami i potem nagle spojrzalam na zegarek i zobaczylam, ze za godzine mam wychodzic za maz a ja bylam dopiero w pizamie. Co to moze znaczyc?

Gość wykladowca
Lęk przed staropanieństwem?

Gość paralotnia
masz przedślubny stres :)

Gość bella addormentata
wykladowca --- jestem juz mezatka od 3 lat wiec staropanienstwo mi nie grozi. I wlasnie slub za kazdym razem mial byc z mym obecnym mezem.

Gość wiosenna mgla
Sen ten mogl oznaczac ogolnie stres przed jakims wazniejszym wydarzeniem. Slub - wydarzenie publiczne, duzo ludzi wiec to moze byc tez egzamin, rozmowa o prace i prawdoipodobnie masz stresa jak wypadniesz, czy sobie poradzisz i czy ze wszystkim nadazysz. snow nie nalezy interpretowac co do slowa.

Gość wykladowca
Czym byl slub dla Ciebie w tamtym momencie 3 lata temu? Moze obecnie sie za bardzo spieszysz? Moze cos zaniedbujesz? Moze skup sie dokladnie na tym co bylo esencja tamtej chwili, ktora zaczelas gubic, przysiega, oddanie, uroczystosc, wzajemna milosc, wpatrzenie sie. Wpatrzcie sie w siebie, idzcie na uroczystosc, a Ty nie poleniaj bledow wiekszosci spoleczenstwa. Malzenstwo nie gwaratuje niczego, ale milosc zagwaratuje malzenstwo.

Gość on345
wlasny slub oznacza klopoty

Gość bella addormentata
Slub byl trzy lata temu (niedlugo rocznica) ale jestesmy bardzo szczesliwi. Jesli chodzi o zycie uczuciowe wszystko jest okey:)) Ja bym sie sklaniala ku tezie wiosennej mgly bo rzeczywiscie jerstem teraz w okresie sesji i sie denerwuje.