Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trusia z Łodzi

PYTANIE W SPRAWIE POPRAWIN- PILNE !

Polecane posty

Gość Trusia z Łodzi

W sobote wybieram się na ślub kuzyna. Nie jestesmy jakos specjalnie ze soba blisko, ale zaprosił mnie. Na wesele oczywiscie ide ale zastanawiam sie nad poprawinami. Tak szczerze, to nie mam ochoty iść. I teraz tak: Czy wypada nie iść na poprawiny? Czy wypada nie powiadomic wczesniej, że możliwe że nie bedzie mnie na poprawinach? Czy w ogole trzeba powiadamiac go że sie nie idzie, a pozniej jak sie bedzie pytal wymyslec cos, ze mialam kaca czy cos :D

Gość Trusia z Łodzi
Ale jesli ja nie wiem jeszcze czy pojde na te poprawiny i dopiero chce sie zdecydowac podczas wesela ? To co mam podejsc do niego i powiedziec ze nie bedzie mnie? On i tak chyba raczej bedzie mial mnie w pupeczce, bo na weselu bedzie blisko 200 osob

Gość Trusia z Łodzi
up

Gość ona1234
na wesele daje sie odpowiedz bo trzeba wiedziec ile bedzie osob i na ile trzeba szykowac zarcia a co do poprawin to nie musisz sie wcale tlumaczyc ze i dlaczego cie nie bedzie wiec czym sie przejmujesz,tu juz nie trzeba zadnych powiadomien a jesli juz tam cie zapyta bo akurat nie bedzie cie mial w pupeczce to po prostu powiesz ze mialas cos innego zaplanowane albo ze bylas tak zmeczona po weselu ze nie dalas rady isc sie bawic na poprawinach