Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żeżucha

prosze poradźcie mi

Polecane posty

Gość żeżucha

co byscie zrobiły gdyby wasz facet wyjechał na 10 dni na obóz z uczelni sportowy obowiązkowy i przez pierwsze din pisze noramlnie potem mu baterai od komórki siada i zapomniał ładowarki do tego, jednak jego kolega ma taką samą...tylko ze trudno o dostęp do kontaktu bo jest ich nie wiele, a śpią w namiotach. no i wasz facet ipsze 1 esa na dzień a potem tylko puszcza sygnała zeby do niego oddzwonić. pozycza od kumpla tel zeby się skontaktowac ale no sorry jak się chce to można się odezwaćczy siezyje troche więcej no nie? a najlepsze ze dzwoni i się pyta np. jakie ma pociagi powrotne , potem znowu dzowni z pytaniem czy mu wysłałam. inneog dnia kończy rozmowe bo mecz leci a inneog bo jest zmecozny i chce spać...oc ja mam sobie mysleć :(?

Gość żeżucha
ja za nim tesknię a on nie? cyz to juz jest przyzwyczajenie z jego strony? wiem ze ma tam zajecia ale jak ktos chce to naize gluipego smsa ;/ znajdzi kogos kto mu pozyczy komórkę żeby mógł swoją karte przełożyc...kurna i z nim gadałam a on do nei ze przesadzam :O ze twrze głuipe problemy. nie wiem czy dobrze tu sytuacje zobrazowałam ale cholernie mi prykro ;(

Gość trtr
To co opisujesz jest zupełnie normalne w przypadku zapomnienia ładowarki i jednym kontakcie na wiele osób a ty jesteś po prostu upierdliwa. Podejrzewam że on następnym razem w ogóle nie znajdzie żadnego kontaktu. I dobrze, niech sobie chłopak odpocznie.

Gość poyebana jestes i tyle

Gość azakaza
mi sie wydaje ze ci sie w domu nudzi :P wyjdz na miasto, zajmij sie czyms i 1 telefon dziennie ci wystarczy

no dajs pokoj to tylko 10 dni a ty piszesz jakby na pol roku wyjechal tesknisz ....zebys tylko nie umarla z tej tesknoty wlasnych zajec nie masz? tylko o facecie non stop?