Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KamilD

Była ktorą kocham wychodzi za mąż Jak do tego nie dopuścić

Polecane posty

Wleć do kościoła tuż przed tym jak zacznie mówić słowa przysięgi i krzyknij \"NIEEE!\". Tylko uważaj, nie czekaj aż ksiądz zapyta \"czy ktoś z tu zebranych wie o jakiś przeciwnościach? Niech je powie lub zamilknie na wieki\". Bo w polskich kościołach tego nie mówią :P

Masz jakieś zdjęcia jej nago jak uprawiacie sex, wyślij jej przyszłemu mężowi.

Ja tak kiedys zrobiłem wyslałem film jak robi mi loda i ją stukam, facet sobie odpuścił. 99% skuteczności

Gość wy jestescie nienormalni
a moze napiszesz dlaczego jest Twoja byłą? jestes ciotą ktora nie potrafi zrozumiec ze kobieta cie nie chce. co za zenada. i Ty ją kochasz? chcesz rozwalić jej życie. chuj z Ciebie a nie ten ktory kocha. jak jej taki numer wywalisz to jesli choc troche sie szanuje to i z Toba nie bedzie. co za kretynizm.

ta, napewno ona jest szmata a on chce odzyskac taka szmate. ha ha ha. zawsze wiedziałem że nienormalni ludzie tu siedza ale ten temat to już szczytu dosiegnał

Nie mam już nic do stracenia, jak jej nie powstrzymam to sam będę miał rozwalone życie.

Gość musze to wiedziec
a dlaczego nie? myslisz ze szmaty to juz nie mozna kochac?

Gość zenadanamaxa
myslisz ze po takim numerze do ciebie wroci ??? Znienawidzi cie i tyle, MIEJ TROCHE KLASY I DAJ SE SPOKOJ!!! Widac nie kochasz jej az tak bardzo, a ona ciebie skoro wychodzi za innego, z reszta po tym poscie nie dziwie sie jej ze rzucial takiego palanta :)

jestem jej pierwszym pokłócilismy się o głupotę (nie chcialem brać ślubu w tym roku tylko w następnym) a ona zerwałaminęlo 8 miesięcy a ona juz wychodzi za mąż Sądze że bardziej zależy jej na samym slubie nie wazne z kim

szmate mozna kochac. oczywiscie że tak. ale ciekawi mnie to dlaczego ona z nim juz nie jest tylko ma innego. pewnie on był niezłym szmaciarzem i dlatego go zostawiła. a teraz sobie pomyslal ze ja jednak kocha. i czyz to nie idiotyzm? gratuluje zrozumienia błedu. sory ale po czasie. wiec niech da jej spokoj a nie dupe zawraca gadaniem o milosci. moze tak ona tez ma prawo wyboru co? skoro wybrala to po chuj ma sie wtracac?

Osobiście to nie chciałbym dostac takich filmów od byłego, poniży go nawet jeśli wiedział o Tobie. A jak okarze się że okłamywała go że jest dziewicą czy coś to odrazu z nią zerwie.

Gość zenadanamaxa
ale ty naprawde myslisz ze ona z toba bedzie po tym co jej zrobisz? wydocznie cie rzucila bo zorientowala sie z kim ma do czynienia, nie wydaje mi sie ze przelozenie slubu bylo jedynym powodem...

Spróbuj jak Ci na niej zależy I napisz jak to się skończyło hehehe

Gość zenadanamaxa
gosc ci obije morde i sie z nia ozeni, tak sie skonczy twoja \"wielka milosc\" :)

CEL UŚWIĘCA ŚRODKI rób co trzeba i wykorzystaj każdą szansę którą masz!!! jak tamten zerwie to jej powiesz że mu na niej nie zależało tak jak Tobie i było Ci bardzo ciężko jak wysyłałeś te filmy...

alez rady autorze dostajesz. a i tak do ciebie nie wroci. zobaczysz. probuj, ponizaj sie.

Gość rterter
jak masz jakas fotke jak ci robi laske albo jak robi to z połykiem, wyslij ta fotke do niego i taki tekst "pomysl sobie o tym zdjeciu jak ją całujesz. Smacznego."

Gość Magdalena***
jesteś okropny. po co ci to? aha, i nie wiadomo, czy taki film zniechęci narzeczonego.... ja za 2 miesiące biorę ślub - z mężczyzną, którego raz zdradziłam i on o tym wie.