Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KamilD

Była ktorą kocham wychodzi za mąż Jak do tego nie dopuścić

Polecane posty

Gość ja pierdykam
no i nie wiemy dlaczego odkladales slub?! otworzyly Ci sie teraz nagle oczka?

też miałam kiedyś takiego posrańca za chłopaka jak ty.i jakbyś to mnie chciał przerwac ślub to nie wiem co bym ci zrobiła.widocznie jestes durniem skoro cie zostawiła,daj jej spokój i pozwól cieszyc sie szczesciem

Gość zenadanamaxa
myslisz ze bedziesz szczesliwy dzieki temu??

odpuść sobie i poczekaj 10 lat, byłem w takiej sytuacji. Spotkałem tą co mi dała kosza po 10 latach , przytyła i zbrzydła z trzema dzieciakami a ja swobodny i wolny fryyyyyy ze swoją miłą blondynką nad morze w Sopocie

Nakręcił film za jej zgodą i moze z nim robić co chce.

Gość Magdalena***
oczywiscie, ze jak ją narzeczony bardzo kocha,to wybaczy jej ten film (a co tu wybaczać, zresztą seks normalna sprawa, może mu być jedynei niesmacznie i poczuje z początku się dość urażony). mi facet wybaczył zdradę - półtora roku po tym jak się dowiedizał (ode mnie), ale wybaczył i bierzemy ślub.

Gość gnbnbogbngo
nic mu sie nie otowrzyly oczka, on nie moze przebolec faktu ze inny facet ma ja w lozku :P

wczoraj mojego anusa rozdziewiczyl franek palacz z pobliskiej kotłowni, zrobilismy to na pieska na workach po cemencie

Gość do blondyna
to ile ty masz lat? bo o ile wiem, jesteś wdowcem.

Gość zenadanamaxa
jak bedzie chciala wrocic do ciebie to jak zaakceptujesz fakt ze robila loda innemu ? :P

Gość gnbnbogbngo
gdy on tu pisze to ona pewnie lezy w lzku ze swoim facetem, ktory marzy aby zostala jego zona albo leza gdzies nad woda wpatrzeni w siebie a nasz biedny Kamilek nie moze zniesc mysli ze inny ja dotyka i zostaly mu tylko kasety video na pocieszenie:P

Gość wy jestescie nienormalni
ta, podszywacz. i hasło ci złamał. hahahah

Gość gnbnbogbngo
I mysli, ze jak wysle kasety to narzeczony jej ex bedzie wzburzony:P Chyba ze jest jakas meska ciota, ktora cale zycie marzyla o dziewicy:P Gdyby to byl jakis filmik z seksem grupowym lub nawet gorzej z jakims zwierzeciem to owszem, mozna by bylo doznac szoku a tak wysle mu seks tasme i mysli, ze to kogokolwiek zszokuje:P

Gość zenadanamaxa
no i nasz Kamilek zamilkl bo nikt go nie pociesza i nie daje bezcennych rad :P co za nieudacznik, madra dziewczyna z tej bylej ze cie rzucila!

Ale co go obchodzi jej szczęscie z innym. Własnie to go unieszczęśliwia.

Gość ja pierdykam
dajcie spokoj! to chyba jakis dzieciak, ktory nie moze zniesc, ze odebrano mu zabawke poza tym widac, ze nie potrafi rozmawiac - nie odpowiada na pytania, ma tylko te swoje idiotyczne haselka ("nie chcialbym kobiety, ktora wianek stracila z innym", "ale ja ja kocham...") moim zdaniem jest niedorozwinietym emocjonalnie synalkiem, bez umiejetnosci konwersacji i przekonywania - dlatego wlasnie tamta go rzucila

Gość zenadanamaxa
zgadzam sie, Kamilku chlopcze, a ile ty masz lat bo gadasz jak 15-latek (ba, nawet oni maja odrobine honoru)

Gość Katarzynkaaa21
Ile macie lat ze ona juz jest wieku ze msui wyjsc za maz szybko?Jak długo byliscie ze soba

To nie jest kwestia honoru. Zresztę pojęcie bardzo ogólne i w dzisiejszym świecie bez znaczenia.

Gość gnbnbogbngo
Wlasnie moj byly byl taki. Mial maly zasob slownictwa i jak sie poklocilismy i chcialam rozmowy to on tylko mowil: ale ja cie kocham:P Albo slal esemesy: skarbie, ale ja cie kocham. Ja pisalam mu co mnie boli a on non stop to samo zdanie. W koncu stwierdzilam, ze albo robi sobie ze mnie jaja albo jest niedorozwiniety:P Tez probowal rozbic moj zwiazek i w tamtym czasie otrzymywalam takie wiadomosc: odbierz bo cie kocham! Po jakims czasie budowal zdania nawet wielokrotnie zlozone:P

Gość zenadanamaxa
Faceet - ale czy rozwalenie zycie innej osobie go uszczesliwi? ptyam bo nie rozumiem tego toku rozumowania

byłem wdowcem, ale udało mi się to znaczy jej się udało zaciągnąć mnie do ołtarza...........

Gość m k k
Jezu ludzie, ten jeden Kamil to rzeczywiście podczywacz, widać, że łatwo Was nabrać. Ostatnia literka imienia to zamist l duże "i", czyli I. A co do tego właściwego, to tez jestem ciekawa dlaczego na pytania nie odpowiada?

Gość zenadanamaxa
autor posta chyba poszedl sobie poplakac w poduszke, nikto go tu nie luuubiiii :P

Tak naprawdę nie wiadomo czy nie uda mu się z nią dogadać. mam koleżankę z pracy ktora jest z facetem 6 lat i też on nie chce się żenić,. A ta podrywa facetów aby w razie czego mieć za kogo wyjść. To dziwne ale 29 30 letnie kobiety tak mają.