Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankak

kto tez nie ma z kim jechac na wakacje?

Polecane posty

Gość ankak

18 lat, tegoroczna maturzystka, wszyscy znajomi poszli do pracy albo nie maja kasy na wyjazd no w kazdym badz razie nie moge znalezc nikogo na wspolne wakacje wiec pytam tutaj. ma ktoras dziewczyna podobna sytuacje jak ja? jak sie stad nie wyrwe umre normalnie nienawidze siedziec w wakacje w domu wiec szukam kogos na wspolny wyjazd.. pozdrawiam :)

Gość ankak
ej no a chce ktoras jechac? chodzcie sie jakos zbierzemy pojedziemy moze wreszczie jakis normalnych ludzi by sie spotkalo. pisze sie ktoras na cos takiego? ja nie gryze :P

Gość MirakkkkLeeeee
lat 18 , sytuacja podobna

Gość MirakkkkLeeeee
a skąd jesteś ?:D

Gość ankak
100 od wawy mieszkam sobie na polnosny wschod hehe :D

Gość xfaa
Dziewczyny , ja jestem sporo starsza :) i tez nie miałam z kim jezdzic na wakacje. Tylko ze u mnie powod taki ,iz znajomi pozakładaloi rodziny:) Wiec od kilku lat jezdze sama:)

Gość jiajfoisjfisfj
Powalilo was juz kompletnie ? :O Szukac osoby na wakacje? Jezeli nikt w realu sie nie chce z Toba kolegowac to znaczy ze cos z Toba nie tak.

Gość MirakkkkLeeeee
ja śląsk ..

Gość MirakkkkLeeeee
tak kur,va od razu nie chce bo mam trąd i grzybice :o a może weź pod uwagę,że są rózne okolicznosci ja np 2 miesiące temu się przeprowadziłam i nie znam kompletnie nikogo ;/

Gość ankak
jiajfoisjfisfj jakbys m ieszkal na takim zadupiu podejrzewam tez bys nie mial z kim jechac. a co ludzie w realu lepsi? moze mnie i powalilo ale nie na tyle zeby siedziec w wakacje w domu... chodzcie chodzcie :P

Gość ankak
e no nikt nie chce jechac? dupa no zanudze sie

Pytanie zasadnicze: dokąd na te wakacje? A co do wypowiedzi, że nikt nie chce się przyjaźnic - śmieszne. Mam znajomych, tylko każdy jedzie w inne miejsce, po studiach rozjedziemy się do domów i ciężko się spotkac.

Gość ankak
jade. ja tez jestem psychiczna mam nadzieje ze w ta sama strone bo jak w przeciwna to dopiero bedzie :D a gdzie chcesz jechac

Gość ankak
zbrodnia7 dla mnie to nie ma wiekszego znaczenia gdzie. moze byc polskie morze ale zagranica tez mi pasuje i lodowiec tez hehe wiec jakies pomysly macie?

Gość Brzechwa
Ja też nie mam z kim

Gość ankak
a chcialabys brzechwa jechac? ej chodzcie wszystkie pojedziemy fajnie by bylo na pewno ktoras by ktorejs podpasowala! chodzcie bo ja nie wytrzymam w domu

Gość ankak
Ja mysle aby pojechać na Mazuty. Jest tam pełno bogatych facetów z jachtami. Za wiadome usługi to mozna mieć 2 tygodnie darmowych wakacji. Co z tego że facet jest czasem po 40-ce i z dużym brzuchem

Gość ankak
to o 20:07 to podszyw ktory pewnie w wakacje bedzie rozy kopac... zludzenie ja jestem otwarta na wszelkie propozycje tak jak powiedzialam najchetniej morze obojetnie czy polska czy zagranica, ja sie moge przystosowac. obojetne czy na wlasna reke - polska, czy biuro podrozy - cieple kraje? rzuccie jakies propozycje.

Gość ankak
no fakt ja na utrzymaniu rodzicow ale jako ze mnie baaaaardzo podobno kochaja heheh to nie pozwola mi sie zanudzic w domu :) nie no tak poza tym to mialam taka mala robote i troche na konto wpadlo :) no wiec?

Gość ankak
zbrodnia7 do arabow sie zachcialo? rozumiem ze z biurem podrozy? hehe dobra jak bedziesz zdecydowana daj znac ja mowie powaznie :) dobrze ze tunezja ci po glowie nie chodzi :) zastanow sie jak z finansami termianami i wogole. ludzie zbiezmy sie jakos i w droge.

Oj, Arabów od razu. :P Mnie do miejsca ciągnie, a nie do ludzi. Wiem, że komercyjne, że wszyscy jeżdżą, ale mimo to chciałabym zobaczyc Egipt. Myślałam o biurze podrózy, ale raczej jakaś oferta last minute - wychodzi taniej, ale trzeba się szybko zorganizowac.

Gość ankak
zartowalam z tymi arabami, ale ja ich nie lubie hehe wiec tez chcialabym jakies piramidy zobaczyc i wogole ich mentalnosc znam zbyt dobrze po 1 dniu ocenic ich mozna a po 2 tyg w tunezji ma sie ich dosyc hehe no ale jak juz wspomnialas pojechalybysmy zwiedzac :) jestem za bo w egipcie nie bylam

Gość ankak
podroze.tv dobre oferty last minute z nimi jezdzilam i nie robia ludzi w konia, wszystkie oplaty i transfery z lotniska wliczone w cene decydowac sie decydowac :)

Ankak My z kumplem chcemy jechac miedzy 14 a 18 lipca gdzies obojetne Polska czy zagranica. odezwij sie jak cos na gg 7457846 to moze cos uzgodnimy :)

Gość wiolus
I jak wyjechaliscie gdzies? czy nie;) jesli dalej jest tp aktualne to ja takze poszukuje Towarzyszki na wyjazd za granice najlepiej Egipt-Hurghada moje gg to 2875137 piszcie