Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebóje pomocy z niemieckie

niemiecki pomóżcie

Polecane posty

prosze czy ktoś mi pomoże to przetłumaczyć hiermit wird ihnen bescheinigt, dass Sie hier nach den vorliegenden Unterlagen in den Kalenderjahren 2007 kein Kindergeld beantragt und bezogen haben z góry dziekuję serdecznie

Gość Herbikaa
tym jest poświadczany im, że państwo tutaj zgodnie z wpłynięciem dokumentu w roku kalendarzowym 2007 żaden dodatek rodzinny nie wnosi i pokrywany bedzie to tak jakoś będzie szło:P

Gość uje sie nie kreskuje
nie uczyli?

wielkie dzieki

Gość SKINU
FASZYZM JEST DROGĄ DO ZWYCIĘSTWA. my NIEMCY POTRZEBUJEMY PRZESTRZENI ZYCIWOWEJ. JAKO RASA PANÓW MAMY W DUPIE INNE NARODY. ABY UWIERZYLI NAM ZE TAK JEST SPALIMY WSZYSTKICH NA POCZĄTEK ŻYDÓW. dLACZEGO NAJPIERW ICH. BO PODOBNO Z NICH JEST NAJLEPSZE MYDŁO A POZATYM MAJĄ WIĘKSZE FUJARY ODEMNIE, MIMO ZE SA OBCIETE. TO MÓWIŁEM JA. WUJEK ADOLF. a swoją drogą ska wzielas ten tekst?:D

skinu spadaj z tymi faszystowskimi tekstami idz sie lecz

Gość tlumaczenie
to tlumaczenie powyzej nie jest calkiem poprawne. W poswiadczeniu jest mowa o tym, ze w roku 2007 nie zlozono wniosku i nie pobrano zasilku na dzieci

Gość SKINU
Ale z Ciebie idotka:D chyba sie zrzucałem nieee?:D jak by ten tekst był "faszystowski" to nie było by w nim nic o małym kutasie hitlera:D :D ;D nizle przyjebana jestes

raczej ty jak myślisz ze to jest temat do żartów nie wazne w jakim kontekście go pisałes idioto

coś w stylu Niniejszym zostaje Pani poświadczone, że według obecnych dokumentów w roku kalendarzowym 2007 nie został złożony wniosek o becikowe, ani też nie zostało ono pobrane.