Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JOGIIIJA

CZY MOGE PRZYTYC OD TEGO PROSZE WEJDZCIE

Polecane posty

Gość JOGIIIJA

zjadlam dzisiaj 6duzychjogurtow naturalych,odchudzam sie na MZ le mialam dzisiaj mega ochote na jogurty,i czy moge przytyc od takiej ilosci???

Gość JOGIIIJA
???

Gość i ty nie zwymiotowałaś
dziewczyno, skoro miałaś AŻ TAKĄ ochotę na te jogurty, to znaczy że źle się odchudzasz... nie wolno sie głodzić, dieta musi zawierać składniki odżywcze, witaminy, minerały. Po prostu musi być zbilansowana. Jeśli nie dostarczysz organizmowi skladników odżywczych, to właśnie potem są takie "zachcianki".

Gość JOGIIIJA
ale moge przytyc od tego???prosze o szczerosc:(

Gość cbadef
jak masz nadwagę to polecam dietę warzywno-owocową (w ciągu miesiąca schudłam 8 kg).

Gość duzo jogurtow
przytyjesz dopiero od 12 jogurtow wiec smialo jeszcze jedna taka dawke :P :P

Gość zakładając że duży jogurt
odpowiedziałam ci na dietach, ale widzę że jestes w histerii :D załóż takie topiki na każdym dziale

Gość cbadef
"Na straży trzech skarbów" - cytat: "Produkty z mleka krowiego są szczególnie szkodliwe dla kobiet. Organizm kobiecy powinien być źródłem mleka, a nie przyjmować go pod postacią pokarmu. Utrata sił witalnych powodowana przez spożycie pasteryzowanego krowiego mleka powiększa obecność syntetycznych hormonów wstrzykiwanych zwierzętom dla zwiększenia ich wydajności. Te substancje chemiczne wyrządzają prawdziwe spustoszenie we wrażliwym układzie endokrynologicznym kobiety W Food and Healing terapeuta dietetyk Annemarie Colbin tak oto opisuje katastrofę, do jakiej doprowadzają produkty mleczne w organizmie kobiety: Spożycie mleka i jego przetworów - serów, jogurtu i lodów -zdaje się łączyć ścisły związek z różnymi zaburzeniami układu rozrodczego kobiety. Chodzi tu między innymi o guzy jajników, cysty, upławy i infekcje. Powyiszy związek potwierdzają niezliczone znajome mi kobiety, które zgłaszają złagodzenie wymienionych objawów lub ich całkowite ustąpienie po zaprzestaniu spożywania produktów mlecznych. Włókniaki zanikają lub rozpuszczają się, rozwój raka szyjki macicy zostaje powstrzymany, następuje samoczynna regulacja cyklu miesiączkowego... Wydaje się, że w kilku przypadkach doszło do cofnięcia niepłodności..."