Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mial ktos do czynienia

facet straszak? co sadzicie?

Polecane posty

jak myslicie? jakie macie opinie o strazakach? slyszalam, ze niestety czesto nie sa wierni:o jak to mowia "za mundurem panny sznurem" i maja po prostu wiecej okazji do zdrady:o

Gość Magdalena***
straszak heh :)

o jezu strazak:o nie mam pojecia czemu tak napisalam ale wstyd:o

Gość Arbuzowa pestka
Dlaczego od razu mundurowy to niewierny? Moj chlopak jest zolnierzem zawodowym,za 5 dni nareszcie wraca z poligonu,kilka dni pozniej bedziemy obchodzic pierwsza rocznice bycia razem. Jest wierny,kocha mnie a ja jestem z nim przeszczesliwa. Ps. Zawsze mi sie podobali mundurowi :P

wlasnie dwie moje kolezanki zawiodly sie na mundurowych, tzn zdradzali je notorycznie:o

Gość Arbuzowa pestka
to zalezy od charakteru faceta. No bo jaka masz pewnosc ze np informatyk cie nie zdradzi w sieci,hydraulik ze swoja klientka ktorej naprawial kran itd? Nawet ksieza nie sa swieci ale to inny temat :P

moze i racja, ale zobacz taki mundurowy jak ma kochanke, zawsze moze powiedziec, ze musi isc na 24h, albo jechac na poligon na tydz:p po prostu maja latwiej

Gość Arbuzowa pestka
tak,jak chcesz zdradzic to zawsze to zrobisz,zawsze znajdzie sie jakas sciema. Wiem to z autopsji,na szczescie nie skonczylo sie to twu twu seksem..notabene z eksem... fuj.. wstydze sie tego.