Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osoba z trądzikiem

podkłady BEZTŁUSZCZOWE

Polecane posty

Gość MagdaLeena
\" 18:16 osoba z trądzikiem Jeśli macie wypróbowane podkłady beztłuszczowe, proszę napiszcie mi nazwę i ewentualnie jakieś spostrzeżenia. Mam dość ciężką postać trądziku, podejrzewam, że wiele osób napisałoby mi, że powinnam się leczyć, a nie smarować pudrami. Więc od razu oznajmiam, że się leczę, ale jednocześnie chciałabym to jakoś zatuszować. Słyszałam, że tłuste podkłady mogą tylko pogarszać stan cery jeśli chodzi o trądzik, dlatego lepsze byłyby podkłady bez tłuszczu, takie które nie zatykają porów. Znacie takie? Proszę też o podanie ceny w przybliżeniu.\" Osobo z trądzikiem, może spróbuj tego : Mariza oil-free poniżej opinie http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=13796 http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=921 pozdrawiam :)

Gość MagdaLeena
" 16:51 osoba z trądzikiem nie leczę się hormonami, nie robiłam żadnych badań, ale wydaję mi się że nie mam z tym problemów. pryszcze wyskakują mi niezależnie od tego czy jestem przed okresem czy nie. Moją przyczyną jest układ pokarmowy, który oczyszczałam tymi ziołami, ale co z tego jak teraz jest jeszcze gorzej?! chodzi mi o ślady, które pozostały. Przed leczeniem było lepiej. A teraz i tak mam pryszcze,. Zdawałam sobie sprawe ze takie sa efekty leczenia ziolami, ale to juz trwa za dlugo. nie zdecydowalabym sie gdybym wiedziala jak to cale oczyszczanie wplynie na wyglad mojej twarzy " jeszcze jedno: niestety to , żse Ci się wydaje ze nie msz z tym problemow nie ma znacvzenia, o tego czuc nie mozes. na poziom hormonow trzeba rozic badania. nie koniecznie o te hormony, ktore sa zwiazane z cyklem plciowym, mozesz miec problemy z tarczyca, a tu hormony plciowe nie graja roli. Wiele moich znajomych stosowalo rozne "cuda", pieniadze wywalone w bloto, bo to wlasnie zmiany hormonalne byly, ktorych leczenie nie jest od zewnatrz :) Serdecznie pozdrawiam, i szczerze polecam zrobic sobie badania :)

Gość MagdaLeena
oj, ile byków,bardzo przepraszam, muszę poprawić tą wypowiedź :) jeszcze jedno: niestety to, że Ci się wydaje ze nie masz z tym problemów nie ma znaczenia, o tego czuć nie możesz. Na poziom hormonów trzeba robić badania. Nie koniecznie o te hormony, które są związane z cyklem płciowym, możesz mieć problemy z tarczycą, a tu hormony płciowe nie grają roli. Wiele moich znajomych stosowało różne "cuda", pieniądze wywalone w błoto, bo to właśnie zmiany hormonalne były, których leczenie nie jest od zewnątrz i nie ziołami ani kremami. Serdecznie pozdrawiam, i szczerze polecam zrobić sobie badania no, chyba poprawione ;)

Gość gość
Polecam podkłady z Mary Kay. Są cudowne, do wyboru mnóstwo kolorów, matujące i co najważniejsze MINERALNE!!! Od roku ich używam i nie kupie żadnego innego. Nie zatykają porów, skóra oddycha i nie ma efektu maski jak po kosmetykach z drogerii.